1.040 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Mooie afstudeeropdracht richting strategisch marketingplan in Winterswijk

30 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Winterswijk
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Mooie afstudeeropdracht richting schrijven strategisch marketingplan bij agrarisch bedrijf

Zit jij in de afrondende fase van jouw studie Marketing of een aanverwante studie? Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Wil jij graag een strategisch marketingplan schrijven voor een technische organisatie? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Deze organisatie heeft klanten over de hele wereld is op zoek naar een afstudeerder die een strategisch marketingplan wilt schrijven. Klinkt dit interessant voor jou? Reageer dan meteen met jouw CV en motivatie!

Deze technische organisatie heeft de afgelopen jaren te maken met veel ontwikkelingen in hun branche. Zij ontwikkelen zichzelf dan ook voortdurend op het gebied van techniek. Op dit moment is het bedrijf op zoek naar een vierdejaars Marketing student die een strategisch marketingplan wilt schrijven zodat zij zich ook op dit gebied blijven ontwikkelen.

De eigenaar van dit bedrijf heeft de afgelopen tijd meerdere bedrijven overgenomen. Er moet een nieuwe marketingstrategie geformuleerd worden. Aan jou de taak om een strategisch marketingplan op te stellen dat voor deze bedrijven gebruikt kan worden. In overleg met het bedrijf zal jij een opdracht formuleren waarbij je 100% van de tijd bezig kan zijn met het onderzoek.

Je komt terecht in een organisatie die goed bekend staat in de regio. Dit bedrijf is een echte specialist in hun branche. Wil jij graag een strategisch marketingplan schrijven voor een grote technische multinational? Dan is deze organisatie zeker iets voor jou!

Dit technische bedrijf is gevestigd in de Achterhoek en zij produceren verschillende technische machines en onderdelen hiervan. Zij werken zeer klantgericht en ze hebben een goede naam in de regio waar zij zitten. Het is een familiebedrijf en intern heerst er een informele sfeer. Binnen het bedrijf zijn +/- 25 mensen werkzaam.

Vacaturenummer: 5374


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • Marketing Management
  • Commerciële economie (CE)
  • International Business & Languages (IBL)
  • Sport, Economie & Management (Speco)
  • International Business & Management (IBM)
  • Media & Entertainment management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Winterswijk

(Afstudeer)stage bij technisch bedrijf richting technisch tekenen
Lichtenvoorde

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.