1.035 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Medewerker Betrokkenheid en Klantloyaliteit in Utrecht

9 november 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Staf / Advies / Consultancy
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: € 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Op zoek naar een afstudeerstage op het gebied van marketing en strategie?

Wil jij je verdiepen in de relatie tussen medewerkerbetrokkenheid en klantloyaliteit en wil je met minimaal een 8 afstuderen? Lees dan snel verder.

Ben jij de stagiair die we zoeken?
Wil je 4-6 maanden ervaring opdoen bij een gerenommeerd marketing en strategie adviesbureau en dit combineren met je afstudeeronderzoek? Bij ons krijg je de kans om te ervaren hoe een middelgroot adviesbureau werkt en heb je naast je stagebegeleider contact met onze adviseurs. We zijn momenteel op zoek naar een ambitieuze student die in de afstudeerfase van zijn master zit en die graag wil werken aan uitdagende marketing en strategievraagstukken en tevens zijn/haar afstudeeronderzoek wil uitvoeren. Startdatum van de afstudeerstage is in overleg.

Omschrijving afstudeeropdracht
Binnen onze expertisegroep Klantgerichte Organisaties is behoefte aan verdieping op het thema medewerkerbetrokkenheid. Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat betrokken medewerkers een positief effect hebben op de klantloyaliteit van organisaties. De mate waarin medewerkers hun organisatie als werkgever aanbevelen aan familie en vrienden is veelvuldig onderzocht. Hieruit volgen drijfveren voor het aanbevelen van hun organisatie als werkgever, zoals de ervaren werkdruk, autonomie en het gevoel van veiligheid op het werk.

Wat nog onderbelicht is gebleven, is de mate waarin medewerkers de diensten en producten van hun werkgever aanbevelen aan familie en vrienden. In dit afstudeeronderzoek dagen we je uit om te onderzoeken wat de drijfveren (drivers) hiervoor zijn. De onderzoeksvraag is: Wat zijn drijfveren voor medewerkers om de diensten en producten van hun werkgever aan te bevelen aan familie en vrienden.

Wat bieden we?

  • Naast het werken aan je afstudeeronderzoek, doe je ervaring op met werken bij een adviesbureau. Je ondersteunt bij projecten en je geeft samen met collega’s de (content)marketing van ons verder vorm.
  • Een stagevergoeding van € 500,- per maand.
  • Als het werken bij ons jou bevalt en je laat zien dat je een goede consultant kan worden, dan behoort een startersfunctie na je studie tot de mogelijkheden.

Wat vragen we?
Je zit in de scriptiefase van je universitaire master en wil ten minste kwantitatief onderzoek doen. Je bent een teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken. Daarnaast ben je fanatiek, ondernemend en nieuwsgierig.

Over ons
Wij helpen bedrijven te kiezen wie ze willen zijn voor welke klanten.
Als geen ander weten we hoe je een onderscheidende klantbeleving ontwerpt én hoe je de organisatie meeneemt om dat elke dag waar te maken. Voorbeelden van recente projecten zijn o.a. het ontwikkelen van de strategie voor de horeca op Schiphol, de servicebeloften voor Volkswagen Bedrijfswagens, de loyaliteitsstrategie voor de Rabobank en het klantgerichter maken van het Havenbedrijf Amsterdam.

Wij zijn opgericht in 2001, we zijn een jong bureau met 20 medewerkers (25-45 jaar oud), er heerst een informele sfeer en we zijn gevestigd op een toplocatie in het centrum van Utrecht.


Vereisten

Je zit in de scriptiefase van je universitaire master en wil ten minste kwantitatief onderzoek doen. Je bent een teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken. Daarnaast ben je fanatiek, ondernemend en nieuwsgierig.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Universitair
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf is een adviesbureau voor marketing & strategie. Wij helpen bedrijven met het realiseren van ‘top-line growth’ door effectieve strategie, marketing, en sales. Wij zijn een jong bureau, 15 mensen groot (25 – 45 jaar), gevestigd in het centrum van Utrecht. Sfeer: informeel, open en direct.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.