989 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Redactiestagiair in Amsterdam

15 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: Nog onbekend
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij op de hoogte van de nieuwste trends, kun je foutloos mooie online teksten schrijven en heb je zin om dat te komen doen voor de gezelligste start-up van Nederland? Dan zoeken wij jou. In ons kantoor op de Amsterdamse Zuidas werken we keihard aan de exploitatie van de blog Business & Bubbles. Onze businessblog richt zich op hoogopgeleide, ambitieuze girlbosses, klimmende corporates, diehard entrepreneurs, miljonairs in spe en andere business babes. 

Wat ga je doen?

Je krijgt bij ons creatieve vrijheid om te schrijven over diverse onderwerpen voor girlbosses. Ons motto is: work hard play hard! Dus er is ook zeker ruimte voor blogs over reizen, zelfzorg en fashion. Bovendien speelt een gezonde en sportieve lifestyle ook een grote rol in het leven van een business babe. 

Voorbeelden van onderwerpen waarover je kunt schrijven: (business)fashion tips, sportmotivatie, balans tussen werk en privé, carrière tips, hoe ontspan je in je vrije tijd, achtergrond over een succcesvolle start up, interview met een (vrouwelijk) succesvolle ondernemer, hoe behoud je een gezonde lifestyle etc.

Tijdens je stageperiode zal je artikelen, interviews, reports en recensies schrijven. Je mag op pad om reportages te schrijven over hotspots in Amsterdam en om fotoreportages te maken van bijvoorbeeld inspirerende (werk)plekken. Maar we staan ook zeker open voor jouw input en creatieve ideeën. We willen graag dat je meedenkt over nieuwe rubrieken, onderwerpen en formats, onze promotie en social media strategie. Daarnaast zul je interviews afnemen, foto’s maken en beeld verzorgen voor op onze website.

Wat bieden wij jou?

 1. Een ontzettend leuke en leerzame stageplek bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is.
 2. Veel vrijheid om te werken aan de projecten die jij interessant vindt. Je krijgt de ruimte om jezelf en je vaardigheden te ontwikkelen en buiten je comfortzone te treden.
 3. Een stageplek waar je zoveel meer mag doen dan koffie halen (sterker nog, je stagebegeleider zal ook koffie voor jóu halen).
 4. Gezellige vrijdagmiddagborrels en een tafelvoetbaltafel.

En daarom zijn we op zoek naar jou:

 1. Je hebt een liefde voor taal en kunt interessante, verrassende, mooie, boeiende verhalen schrijven in grammaticaal correct Nederlands.
 2. Je bent minimaal drie maanden en drie dagen per week beschikbaar.
 3. Je bent enthousiast, gezellig, creatief en gek op uitdagingen.
 4. Ervaring met foto en video editing is een pré.

Vereisten

 • Enthousiast;
 • Schrijftalent;
 • Creativiteit;
 • Eigen initiatief;
 • Zin om aan de slag te gaan;
 • Geen stagevergoeding.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan gauw via Stagemotor.nl en laat ons weten wanneer je beschikbaar bent. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 3 maanden
Startdatum: In overleg / Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bubbles Inc is een start up welke 4 blogs gaat exploiteren, elk met hun eigen focus: Business & Bubbles: Business, carrière en vrouwen met ambitie Voorbeelden: Achtergrond over een succcesvolle start up, interview met een (vrouwelijk) succesvolle ondernemer, de beste MBA's op een rijtje, etc. Borders & Bubbles: Reizen. Foto verslagen, de beste plekken in bepaalde landen/steden op een rijtje, tips voor backpackers, etc. Books & Bubbles: Literatuur, lezen en schrijven. Boek recensies, interviews met schrijvers, schrijfcursussen, report van een literair event, etc. Beauty & Bubbles: beauty, fashion en meer algemene vrouwen dingen.

Bedrijfsnaam: Bubbles Inc


Bedrijfsnaam:

Bubbles Inc


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.