1.097 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Ben jij op zoek naar een goede en fijne marketing stage? in Rotterdam

22 januari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Kompassie Yoga Studio is op zoek naar een enthousiaste en meewerkende Stagiair(e). Een ondernemende Stagiair(e) die aanpakt, doorzet en vol energie zit. En affiniteit heeft met sport, welzijn en mindfullness of yoga.

Wat je doet:

Diverse online marketing activiteiten (Facebook content, sales promotie acties, e-mail marketing, blogs etc.)

• Diverse online marketing activiteiten (Facebook content, sales promotie acties, e-mail marketing, blogs etc.)
• Social Media strategie optimaliseren
• SEA: Adwordscampagne voeren
• SEO: Op alle fronten de vindbaarheid van de websites optimaliseren

Je werkt in een dynamische omgeving op informeel en gezellig kantoor en krijgt veel verantwoordelijkheid. Je doet je uiterste beste om alle aspecten van online marketing, onder de knie te krijgen. Daarnaast onderhoud je social mediakanalen, schrijf je vernieuwende en leuke content & monitor je de resultaten van al je ingezette acties. Het is een afwisselende rol waarbij snel kunnen schakelen en een goede communicatie essentieel zijn. Eigen inbreng is ook welkom.

Jouw kwaliteiten:

Ik weet alle ins en outs op het gebied van Online Marketing en ben erg leergierig. Ik bied allround ondersteuning aan dit bedrijf. Ik ondersteun graag websites en social media.En werk graag samen met de opdrachtgever. Ook werk ik aan eigen opdrachten en verbeter trajecten in de marketing.

Wat bieden wij?

Wij stimuleren je persoonlijke ontwikkeling. We bieden een uitdagende en praktijkgerichte stage omgeving op een gezellig kantoor met ruimte voor eigen initiatief.  Vereisten

Wie je bent:

  • Je volgt een HBO-opleiding (Commerciële studie Opleiding, Hbo Multimedia & Marketing, Communicatie en Media, Media & Entertainment Management, Marketing en Communicatie) (MBO bij uitzondering mogelijk in overleg)
  •  Je hebt een sterke affiniteit met lifestule, sport en welzijn 
  • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift
  • Je bent nieuwsgierig en gaat zelf op zoek naar mogelijkheden en verbeterpunten;
  • Je hebt doorzettingsvermogen, werkt accuraat en kan zelfstandig werken;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden 
  • Je bent vanaf medio januari minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Interesse?

Geef jij je carrière een vliegende start? We horen graag van je, dus solliciteer nu direct via dit platform via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profielen. En nemen we snel contact met je op!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Medio januari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

De Kompassie Yoga Studio is uitgerorpen tot de beste Yoga Studio van Rotterdam door het bedrijf: ONEFIT. We zijn een van de weinige yoga-studio’s in Rotterdam die een bijzondere variatie aan verschillende unieke yoga (fusion) lessen en workshops aanbiedt. Met oprecht en veel persoonlijke aandacht ineen prachtige locatie.

In ons yoga aanbod:

Richten we op zowel zeer toegankelijke ‘down to earth’ yoga lessen voor de beginner als ook voldoende uitdaging voor de ervaren yogi. Al onze yoga vormen zijn voor iedereen haalbaar! Waaronder ook Aerial Yoga en onze concept: Warm  yoga.

Wij beperken ons met infrarood verwarming tot maximaal 30 graden. Een weldaad voor al je gewrichten en spieren. Er zijn al meer yogascholen die de infrarood verwarming soms lager zetten. Maar het introduceren van het nieuwe concept warm-yoga biedt de consument meer duidelijkheid en de garantie dat de temperatuur nooit hoger zal zijn dan 30 graden. Bij hot yoga en bikram, ligt de temperatuur meestal tussen de 36 en 45 graden. Ook bieden we regelmatig aerial yoga aan. En een compleet yoga rooster van hatha, vinyasa , flow, yin yoga en massages. Zodat je altijd aan je behoeften komt qua yoga stijlen. Zodat je zowel fysiek als geestelijk in jouw yoga en mindfulness kan blijven ontwikkelen en kan varieren wanneer daar behoefte aan is.

Het is een jong bedrijf. De communicatie lijnen zijn kort. Dus je kan echt een verschil maken. We zijn bezig het yoga bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Een stagiare in ons team is van harte welkom.

Bedrijfsnaam: Kompassie Yoga Studio


Bedrijfsnaam:

Kompassie Yoga Studio


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.