788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Technisch Commerciële (meewerk)stage in Vlaardingen

2 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Vlaardingen
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Onze website is groeiende. Groeiende in het aantal gebruikers en groeiende in wat we de klant kunnen bieden. Vanwege deze aanhoudende groei zijn we op zoek naar een commerciële stagiaire. Ben jij creatief en op zoek naar een stage bij een toonaangevend bedrijf in de tuinbouwbranche dat gericht is op big data? Wil jij daarnaast jouw kennis en kunde inzitten door ons te helpen om het maximale uit ons klant contact te halen? Dan is deze stage de ideale plek voor jou!

Waar kom je te werken?
We zijn een jong, enthousiast en hecht team! De website zich op het verzamelen van gegevens uit verschillende bronnen waaronder procescomputers, sensoren, sorteersystemen, verkoopsystemen en handmatige invoer. Door waarde toe te voegen middels modellen, calculaties en analysetools maken we relevante managementinformatie van deze data. Dit doen we voor moderne tuinbouwbedrijven.

Wat ga je doen?
Onze wens is nu om de communicatie richting bestaande en nieuwe klanten te optimaliseren. Jouw taak wordt om deze communicatie vorm te geven en uit te werken. Daarnaast zal je meewerken met het marketingteam en werken aan bijvoorbeeld: artikelen schrijven, analyseren van Google Analytics en meehelpen bij marketing activiteiten.

Vereisten

Profiel:

  • Commercieel inzicht
  • Creatief
  • Passie voor marketing & communicatie
  • HBO werk- en denkniveau

Wij bieden je een mooie en leerzame opdracht binnen een hecht en leuk team in samenwerking met toonaangevende telers binnen de tuinbouw. Je krijgt volop de kans in de keuken te kijken van een innovatieve online dienstverlener. Wij bieden daarnaast een aantrekkelijke stagevergoeding.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

commercie  techniek  ict  data  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Hoogwaardige techniek en innovatie staan bij ons centraal. Wij zijn een financieel gezond en groeiend bedrijf met circa 140 medewerkers. Wij zijn gevestigd in Vlaardingen en vormen een zelfstandig onderdeel van een beursgenoteerde onderneming. Een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng, dat bieden wij. Niet voor niets zijn we al 5 jaar op rij gekozen tot ‘Topwerkgever’. Kwaliteit, flexibiliteit en een no-nonsense mentaliteit typeren onze mensen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.