1.051 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair Geluid en Milieu in Drachten

27 november 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Drachten
Soort werk: Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Bouw- of civiel technisch
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Als stagiair bij loop je mee in projecten om te ontdekken wat het werken bij een adviesbureau inhoudt. Samen met een projectleider werk je aan concrete opdrachten. 

Wij zorgen ervoor dat je veel aspecten van het vak te zien krijgt en ook zoveel mogelijk zelf uitvoert. Denk hierbij aan het uitvoeren van het uitvoeren van geluidsmetingen, opstellen van milieumodellen (geluid, lucht, licht, externe veiligheid) en onderzoek naar beleidskeuzes.

Een voorbeeld van een mogelijke onderzoeksvraag is geluid in kleine ruimten. In Nederland is de ruimte schaars en worden woningen gebouwd op geluid belaste locaties. Om te voldoen aan regelgeving worden allerlei constructies onderzocht die het geluid moeten reduceren. Dus absorberende plafonds bij balkons, met dichte balustrade en eventueel een glas op bijvoorbeeld 20 cm voor het raam zodat het raam ook nog kan worden geopend om goed te kunnen ventileren. Met de standaard rekenmethodes kan dit niet worden berekend. Doel van deze opdracht is om meetervaring op te doen aan de hand van praktijk voorbeelden en op basis hiervan een aanvulling maken op de gevelstructuurcorrectie.


Vereisten

We zoeken gedreven studenten (HBO Civiele techniek, Technische Natuurkunde, Werktuigbouw, Climate & Management o.g.) met een passie voor milieuvraagstukken. Je hebt affiniteit met ruimtelijke milieuvraagstukken en een uitstekend analytisch vermogen.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

adviesbureau  stage  techniek  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Landbouw | Natuurlijke Omgeving | Natuurwetenschappen | Chemie
Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een raadgevend ingenieursbureau. Elke oplossing moet een verbetering zijn, vinden wij. Daar helpen we niet alleen onze opdrachtgevers, maar de samenleving mee. Wij doen onze uiterste best voor een duurzame, veilige en gezonde woon- en werkomgeving. Neem onze adviezen voor de A2-tunnel door Maastricht, de vergunning van de containerterminal RWG op de 2e Maasvlakte of het geluid verdeelplan in de haven van Westpoort. Gewaardeerd advies in veelzijdige en spraakmakende projecten. 
Wil je ook ontdekken wat wij doen? We delen graag onze kennis met jou:Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Drachten

French to Dutch translator Intern
Paris area
(Allround) Monteur Mobiele Werktuigen
Drachten

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.