1.096 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage Marketing & Communicatie Kneipp Benelux | feb 2018 | in Utrecht

27 december 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Promotiewerk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Vanaf februari 2018 hebben wij een marketing meewerkstageplek bij Kneipp Benelux. Hiermee heb je de unieke mogelijkheid om inzicht te krijgen op alle facetten van een marketing afdeling. Je wordt volledig betrokken bij het reilen en zeilen op de afdeling, ideaal als je een gevoel wilt krijgen welke marketing aspecten het beste bij jouw interesses passen en in welke richting je jezelf in de toekomst zou willen ontwikkelen.

Waar werk jij onder begeleiding als stagiair aan mee?

 • Ondersteunen van het projectteam
 • Verzorgen van de website content
 • Productionele ondersteuning bij campagnes
 • Creëren van content en visuals voor verschillende activiteiten
 • Beheren en bijhouden van social media kanalen
 • Bijhouden van blog en onderzoeksresultaten
 • Mede bedenken en opzetten van marketingacties
 • Beheer van de consumentenservice
 • Ondersteuning tijdens evenementen

Ons aanbod

 • Een stageplek voor een minimaal 5 maanden
 • Een netto stagevergoeding van € 350,= per maand op basis van een fulltime werkweek (incl. reiskosten en vakantiegeldvergoeding)
 • 2 vrije dagen per volledig gewerkte kalendermaand

Wat wij bieden:        

 • Een prettige werkomgeving waar oog is voor het welzijn, de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers. Wat Sebastian Kneipp als belangrijke pijler binnen zijn filosofie opnam, is voor ons vandaag de dag nog steeds belangrijk: “De balans tussen werk en privé! “ Wij weten daarom als geen ander dat je gedreven- en bevlogenheid en het bedenken van nieuwe ideeën niet alleen krijgt door hard te werken maar óók door de prettige omgeving om je heen, zowel op het werk als thuis.
 • Een compact en gedreven team van collega’s. We zijn trots op wat we samen hebben neergezet: een goed werkende en transparante Benelux-organisatie met mooie producten waar we achter staan. Ondernemerschap waarbij het werkterrein niet altijd gekaderd is en waar zichtbaar is wat je doet, kenmerkt ons. Wij geloven in korte lijnen en in een platte organisatiestructuur waarbij je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen, om je projecten uit te voeren en om mee te denken over innovatie & ontwikkeling.

Vereisten

Gewenst profiel

Voor deze meeloopstage zoeken wij een creatieve- en proactieve HBO student met een relevante studie zoals: Communicatie of CMD.

Naast de standaard 'Word, Excel en PowerPoint’ vaardigheden, gaat de voorkeur uit naar iemand die handig is met Adobe Photoshop en beschikt over grafische kennis. Nog belangrijker is de leergierige opstelling van de stagiair(e) en de bereidheid tot 'aanpakken' van allerlei voorkomende werkzaamheden. Je bent enthousiast, creatief, initiatiefrijk en hebt gevoel voor cosmetica of lifestyle.

Minimaal 4 dagen beschikbaar met bezetting op de vrijdag (5 dagen heeft de voorkeur).

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Kneipp Benelux is ondernemend & innovatief en met een gedreven maar compact team realiseren we onze ambities. Kneipp is een bekend merk in personal care en groot in bad-, douche- en bodyproducten. Dit jaar bestaat Kneipp 125 jaar. Met een geschiedenis die in 1891 begon, ontwikkelen we in 2016 nog steeds personal care producten gebaseerd op de filosofie van Sebastian Kneipp. Hoogwaardige, natuurlijke producten die zorgen voor een unieke beleving. Kernwaarden in alles wat we doen zijn: kwaliteit, passie, innovatie en duurzaamheid. Met onze merken Kneipp en Cattier-Paris zijn we in 3 landen actief: Nederland, België en Luxemburg. Medio mei gaan we verhuizen naar een gloednieuw bedrijvenpand Le Mirage vlakbij Ikea in Utrecht zodat we centraal gelegen zijn en makkelijk te bereiken zijn met het openbaar vervoer.

Bedrijfsnaam: Kneipp Benelux


Bedrijfsnaam:

Kneipp Benelux


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.