1.129 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Domotica Opdracht in Rotterdam

15 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: ICT
Branche: Gezondheidszorg | Medisch
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn een goed voorbeeld om de zelfredzaamheid van cliënten via de juiste ondersteuning van verzorgende en verpleegkundigen toe te laten nemen.

De organisatie is een kleine opleider in de zorg. De organisatie zorgt, in samenwerking met zorginstellingen en werkgevers, door middel van competentiegericht onderwijs dat de aansluiting tussen studie en werk wordt versoepelt. Door de onderwijsvorm, verzorgt door de organisatie, worden studenten opgeleid aan de hand van de verwachting van de zorgvrager en de werkgever waardoor studenten leren waarde toe te voegen aan de missie van zorginstellingen (goede zorg verlenen aan tevreden zorgvragers) en gemotiveerd aan de slag kunnen.

De opdracht omvat het onderzoeken en ontwikkelen van mogelijkheden van toepassingen voor de doelgroep zorgvragers, waarbij gebruik wordt gemaakt van open source standaarden. Daarbij wordt rekening gehouden met de diverse standaarden die momenteel in de markt zijn gezet. Het gaat niet alleen om het op afstand aan en uit zetten van een lamp, of het Skypen met familie. Het is een  opdracht waarin zowel hardware als software ontwikkeld en geconfigureerd moeten worden. Aspecten als gebruiksvriendelijkheid, beveiliging en privacy zijn erg belangrijk. In het verleden is er reeds een fundament gelegd door eerdere (domotica) onderzoeken die door technische informatica studenten zijn gedaan.

Het doel is om van de leslocatie (o.a. de skills ruimte) een living lab te maken (met camera’s, sensoren, etc.) die onderdeel uitmaakt van de competentie ontwikkeling van studenten. Zij worden getraind in zowel verpleegtechnische vaardigheden als de ondersteuning bij domotica voor de zorgbehoevende cliënt (poppen in de skills ruimte).

Tenslotte is het doel om het ontwikkelde systeem daadwerkelijk in te zetten bij enkele zorgvragers en hun ervaringen weer om te zetten in nieuwe onderwijskundige toepassingen.

Je werkt zelfstandig en bent dus betrokken bij de ontwikkeling en uitrol, van A tot Z.

Een volledig overzicht van wensen en eisen is reeds ontwikkeld, maar kan aangepast worden aan de hand van de mogelijkheden binnen jouw vakgebied en beschikbare tijd.


Vereisten

  • HTML - CSS3  - Csharp  - Javascript - PHP 4 en 5 - XML - SOAP- MySQL - UML - Object-Oriented programmeren - FTP - POP3/SMTP - SSL  - Doctrine - Symfony - Domoticz, Open Hab,
  • Systemen: - Active Directory - Eclipse - Ubuntu - Windows XP - Firewall - VPN - Apache webserver - Thin Clients

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per direct of in overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

De organisatie is een kleine thuiszorginstelling gericht op diverse culturele doelgroepen. De organisatie heeft een directeur en enkele managers en kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur.

Positiviteit, zelfstandigheid en authenticiteit worden hoog gewaardeerd.
Zelfdenkend vermogen is een pre.

Van medewerkers wordt verwacht dat ze een goed analyse vermogen hebben. Al het werk dat binnenkomt en veel tijd kost dient meteen geëvalueerd en geanalyseerd te worden. Het doel hiervan is om repeterende werk(last) op termijn te verminderen door het vinden van slimmere oplossingen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.