1.174 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Expertmanagement (Operationele stage) in Amsterdam

9 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Management / Leidinggevende / Ondernemer
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 450
Land: Nederland

Omschrijving stage

Onze experts zorgen dagelijks voor woongeluk bij duizenden klanten. Om optimale service te kunnen verlenen is het belangrijk dat het contact tussen experts en kantoor soepel verloopt. Ben jij een echte bruggenbouwer met sterke communicatie skills? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Guidion

Guidion helpt mensen in en om het huis, zodat alle apparatuur werkt. Gratis monteur bij je modem? Grote kans dat je iemand van Guidion over de vloer krijgt. Bij Guidion zijn we pas gelukkig als klanten van onze partners gelukkig zijn. En die zijn pas gelukkig als de monteur die over de vloer komt gelukkig is en dat uitstraalt! Daarom stuurt Guidion op geluk en dát maakt het jonge, dynamische Guidion zo gaaf om voor te werken! Samen creëren we een bijzondere cultuur: iedere dag komen wij met het hele kantoor bij elkaar voor onze Daily, lunchen we samen en sluiten iedere week af met een leuke borrel. Guidion gelooft in de kracht van ondernemers en biedt technische ondernemers (experts) de mogelijkheid om hun passie uit te voeren! Hoe dat gaat? Geweldig, Guidion groeit als kool! Wij zijn trots om onze naam op de 16de plek van snelst groeiende bedrijven te zien staan in de categorie grote bedrijven, volgens het Financieel Dagblad. Een prachtig resultaat. Onze grootste uitdaging? Om nóg harder te groeien!

Jij en de functie

Guidion werkt samen met meer dan 900 zelfstandig ondernemers: onze experts. Samen zorgen we er ervoor dat de klant een goede dienstverlening ervaart. Deze goede dienstverlening is alleen mogelijk wanneer er een sterke band wordt onderhouden tussen de experts en de medewerkers op kantoor. Voel jij de uitdaging al aankomen?

Als Stagiair Expert Management & Communicatie heb je een bijzondere taak. Je richt je op de expert tevredenheid en gaat op zoek naar manieren waarop we die kunnen verbeteren. Je schrijft een plan hoe we de communicatie kunnen aanvliegen of je onderzoekt hoe we beter kunnen inspelen op de behoeften van onze experts. Jij slaat bruggen tussen de mensen op kantoor en in het veld en met jouw inlevingsvermogen kunnen we het wederzijds begrip vergroten.

Het vergt een mensgerichte aanpak, en je krijgt veel vrijheid. Door jouw inbreng, zullen verbeteringen in de samenwerking worden doorgevoerd waar iedereen baat bij heeft!

Kom je bij ons op de koffie?

Klik op de button om te solliciteren. Jim Snoek maakt graag kennis als je vragen hebt.


Vereisten

Achtergrond

  • HBO/WO student
  • Woonachtig in regio Amsterdam (geen reiskostenvergoeding)
  • Je bent 4-5 dagen per week aanwezig bent. Hiervoor krijg je een stagevergoeding van 450 euro per maand, hier wordt een bedrag voor lunch kosten van ingehouden.

Competenties

  • Ondernemend
  • Overtuigingskracht
  • Zelfstandig

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Distributie / Transport & Logistiek
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 2-2-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Ja
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Guidion is sinds de oprichting gegroeid tot een bedrijf dat meer dan 700.000 klanten per jaar helpt. Klanten zijn veelal A-merken actief in Telecom, Hardware- en Software productie & Retail. Daarnaast hebben wij onze eigen particuliere klanten. Met de gemiddelde leeftijd van 24 jaar zijn wij een jong en dynamisch bedrijf en werken wij dagelijks vanuit ons kantoor samen met een groot netwerk van ondernemers in heel Nederland.

Bedrijfsnaam: Guidion


Bedrijfsnaam:

Guidion


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.