1.045 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Online Marketing in Amsterdam

21 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Zoek je een stage waar je de echte praktijk leert op het gebied van SEO?

Wij bieden een interne opleiding en de kans meteen ervaring in de praktijk op te doen. Na deze stage weet je hoe je website hoog kunt laten ranken in Google, zonder risico op een Google penalty.

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar online marketing stagiair(e)s, gericht op SEO, Linkbuilding en Content Marketing. Bij ons krijg je de ruimte om alle fijne kneepjes van het vak te leren, waaronder de nieuwste technieken op het gebied van SEO en content marketing, in een prettige omgeving.

Wij bieden

Een gevarieerde online marketing stage in een snel groeiend bedrijf, omgeven door een team met jonge specialisten. Bij ons hangt een informele sfeer en heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je alles leren over Zoekmachine marketing, Linkbuilding, Content marketing en Social Media Marketing. Onze klanten variëren van grote webwinkels tot SAAS bedrijven en dienstverleners.

Onze methoden zijn goed gedocumenteerd in manuals en checklists en we hebben een prettig projectmanagement systeem. Het is voor iedereen altijd duidelijk wat er speelt en wat er gedaan moet worden.

SEO Training

Bij ons krijg je een interne training op het gebied van SEO. Dus heb je nog niet veel kennis van SEO, maar wil je het wel graag leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze SEO training leer je onder andere over SEO-geoptimaliseerde teksten, linkbuilding, on-page SEO en andere ranking factoren. Na de training weet je hoe je website hoog kunt laten ranken in Google, zonder risico op een Google penalty.

Werkzaamheden 

 • Diverse soorten linkbuilding
 • Content marketing
 • SEO
 • Websites bijwerken (WordPress)
 • Social media management
 • Bloggen

Wie zijn wij?

Wij hebben ons de afgelopen jaren doorontwikkeld tot een specialist op het gebied van SEO en content marketing. Hierbij richten wij ons steeds meer op het samenwerken met andere onlinemarketingbureaus, die ons als specialist op dit gebied inhuren.

We zijn een innovatief bedrijf, met een team jonge specialisten. Bij de ons hangt een informele sfeer en heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Intussen verzorgen we met ruim 20 (voor een groot deel parttime) medewerkers voor een groot aantal bedrijven de online PR.

Voor welke periode?

Wij zoeken zo snel mogelijk een voltijds stagiair(e)s.

Vergoeding

We bieden een stagevergoeding van 250 euro per maand. Bij ons krijg je daarnaast een waardevolle introductietraining online marketing gefocust op SEO. Daarnaast leer je veel over online marketing, onder andere door live trainingen van ervaren specialisten.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken gedreven mensen die van aanpakken weten en graag SEO, Linkbuilding en Content Marketing willen toepassen voor diverse klanten.

 • Goede beheersing van de Nederlandse en redelijke beheersing van Engelse taal
 • Je hebt binnen of buiten je studie al wat praktische ervaring met websites en/of internetmarketing opgedaan
 • Je bent bereid alles te leren én te doen op het gebied van online marketing
 • Je bent handig met computers en uitzoeken hoe iets online werkt
 • Je bent ondernemend en kunt zelfstandig werken

Het zou fantastisch zijn als je bekend bent met WordPress. Geen vereiste dus, wel een pré.

Opleidingen

Je volgt een HBO of WO opleiding Richting Communicatie, Multimedia design, Bedrijfskunde, Algemene Economie, Management, Marketing, Reclame of vergelijkbaar.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf heeft zich de afgelopen jaren doorontwikkeld tot een specialist op het gebied van SEO en content marketing. Hierbij richten wij ons steeds meer op het samenwerken met andere onlinemarketingbureaus, die ons als specialist op dit gebied inhuren.

We zijn een innovatief bedrijf, met een team jonge specialisten. Bij ons bedrijf hangt een informele sfeer en heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Intussen verzorgen we met ruim 20 (voor een groot deel parttime) medewerkers voor een groot aantal bedrijven de online PR.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.