921 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Marketing Stagiair(e) in Mijdrecht

21 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Mijdrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Branche: Bouw | Architectuur
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Stagiair Marketing en communicatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) in de studierichting marketing communicatie, branding, multi media die bij ons zijn afstudeerscriptie schrijft.

Ons hoofddoel is om jou succesvol te laten afstuderen. Om dat te bereiken maken we jou onderdeel van de afdeling marketing en krijg je de ruimte om jouw kennis en kunde in te zetten in de dagelijkse praktijk. Daarnaast bieden we jou een uitdagende opdracht voor jouw afstudeerscriptie. De inhoud van de afstudeeropdracht stemmen we graag met je af. Hieronder een aantal opties waarvoor we kunnen kiezen:

1. Welke strategie adviseer je ons om met virtual reality en augmented reality te differentieren in de verschillende marktsegmenten.
2. Ontwikkel de optimale customer journey 
3. Hoe kunnen wij onze zijn strategische distributiekanalen het best bereiken met social media.
4. Wat kunnen wij doen om het beste merkimago voor 2021 in de markt te verkrijgen.

Het marketing team bestaat uit 3 personen waarmee je direct samenwerkt. Dit enthousiaste en levendige team bestaat uit de marketing communicatie manager, de product manager en de customer value manager.

Tevens ben je in contact met collega's van de marketing afdeling bij ons hoofdkantoor in Bielefeld en heb je contact met (potentiële) leveranciers.


Vereisten

De onderneming

Wij zijn een A-merk in de gevelbranche en richt zich hooofdzakelijk op B2B markten. De doelgroepen zijn: Investeerders, ontwikkelaars, architecten, aannemers en gevelbouwers. Wij ontwikkelen en verkopen systeem oplossingen voor ramen, deuren, schuifdeuren, vliesgevels, veiligheidstechnieken en zonweringen. Naast duurzame geveloplossingen voor onder meer appartementen en kantoren, biedt de onderneming advies en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject – van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. De service en ondersteuning wordt gecompleteerd met machines voor de productie en een 360° visie ten aanzien van duurzaamheid en recycling.

Met wereldwijd meer dan 4.750 medewerkers streeft de onderneming naar leiderschap in de branche op het gebied van service en techniek. Voor vandaag en ver in de toekomst. Voortdurend ontwikkelt en test de onderneming nieuwe producten en services rondom gevels van gebouwen en speelt het bedrijf alert in op de veranderende vraag en nieuwe trends vanuit de markt en de steeds strengere eisen en regelgeving. 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met ons samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2016 een omzet van 1,46 miljard euro.

De volgende stap

Bel ons op voor een kennismakingsgesprek waarin we bespreken hoe jouw wensen met onze mogelijkheden kunnen matchen.
Vervolgens kunnen we jou kennis laten maken met ons enthousiaste team en meteen jouw salarisvergoeding bespreken. 

Als je bij ons je stage gaat uitvoeren, stellen wij natuurlijk een laptop en mobiele telefoon ter beschikking.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een handelsmaatschappij in Bielefeld Duitsland. Wij zijn een A-merk in de gevelbranche en richt zich hoofdzakelijk op B2B markten. De doelgroepen zijn: Investeerders, ontwikkelaars, architecten, aannemers en gevelbouwers. Wij ontwikkelen en verkopen systeemoplossingen voor ramen, deuren, schuifdeuren, vliesgevels, veiligheidstechnieken en zonweringen. Naast duurzame geveloplossingen voor onder meer appartementen en kantoren, biedt de onderneming advies en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. De service en ondersteuning wordt gecompleteerd met machines voor de productie en een 360 visie ten aanzien van duurzaamheid en recycling. Met wereldwijd meer dan 4.750 medewerkers streeft de onderneming naar leiderschap in de branche op het gebied van service en techniek. Voor vandaag en ver in de toekomst. Voortdurend ontwikkelt en test de onderneming nieuwe producten en services rondom gevels van gebouwen en speelt het bedrijf alert in op de veranderende vraag en nieuwe trends vanuit de markt en de steeds strengere eisen en regelgeving. 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met ons samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2016 een omzet van 1,46 miljard euro.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.