897 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Wij zoeken een ambitieuze stagiair Sales & Marketing in Utrecht

15 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Dit is een unieke kans voor een enthousiaste, ondernemende en gedreven student die de ambitie heeft om zichzelf op het gebied van (online) marketing verder te ontwikkelen. Wij zoeken een leergierige en gemotiveerde stagiair die het leuk vindt om te werken en leren in een jonge en dynamische organisatie. Ben je op zoek naar een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid? Ben je binnenkort beschikbaar? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte stage voor jou!

Wat wij doen

Wij maken hoogwaardige prijsvergelijkers voor consumenten op het gebied van zorgverzekeringen, internet- en tv-abonnementen, mobiele telefonie en energiecontracten. Onze vergelijkingssoftware worden gebruikt door honderden onafhankelijke websites, die onze vergelijkers gebruiken om hun bezoekers de beste keuze te laten maken. Onze klanten ontvangen een vergoeding wanneer bezoekers van hun website een contract afsluiten bij een nieuwe provider.

Wij zijn een jong en energiek bedrijf, gevestigd in de binnenstad van Utrecht. We groeien hard, maar we willen graag nog harder groeien en we zien graag dat nog meer websites onze vergelijkers gaan gebruiken. En daar ligt een mooie kans voor jou! Ben jij een leergierige, gemotiveerde student en heb je enige affiniteit met internet of e-commerce? Vind je het leuk om te werken (en te leren) in een start-up? Dan hebben wij een hele mooie stageplaats voor je!

Wat jij gaat doen

Als online marketing stagiair ben je volwaardig lid van het team en leer je alle fijne kneepjes van het vak kennen. Je beheert de vergelijkers en bent verantwoordelijk voor het aanbieden van de juiste producten en prijzen. Samen met onze partners en onze klanten kijk je naar de kwaliteit, marketing en functionaliteit van onze vergelijkers. Je zorgt ervoor dat de vergelijkers continu aan de wensen van onze klanten voldoen, en je wekt de interesse van potentiële nieuwe klanten.

Van dichtbij maak je meteen kennis met e-commerce en online marketing. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, zult af en toe hard moeten werken, maar je krijgt daar ook veel ervaring en kennis voor terug.


Vereisten

Wat ga je hier leren
 • Allround marketingactiviteiten

 • Onderhouden van website, CRM, nieuwsbrieven, marketingacties

 • Beheren van vergelijkers voor het aanbieden van juiste producten en prijzen

 •  Marktonderzoek en analyses

 •  Benaderen van potentiële klanten

Jouw profiel:
 • Klantgericht, je bent in staat om je goed in te leven in onze klanten en hun (product) behoeften
 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Commerciële opleiding
 • Affiniteit met sales, online marketing en IT
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Pluspunten als je ervaring hebt met HTML en CSS

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

sales  marketing  stage  it  verkoop  software  new business  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een jong, energiek en groeiend bedrijf, gevestigd in hartje Utrecht. Wij maken hoogwaardige vergelijkingssoftware voor o.a. zorgverzekeringen, internet- en tv-abonnementen, mobiele telefonie en energie. Onze vergelijkers worden gebruikt door een groot aantal onafhankelijke websites, die onze vergelijkers gebruiken om hun bezoekers de beste keuze te laten maken. Onze klanten ontvangen een commissie wanneer bezoekers een contract afsluiten bij een nieuwe provider.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.