991 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.HRM stage binnen facilitair bedrijf 275,- in Amsterdam

7 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Personeel en organisatie
Schoonmaak / Facilitair
Branche: Schoonmaak | dienstverlening
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Op zoek naar een HRM meewerkstage die jou verder helpt? Wij hebben een echte uitdaging voor jou! Wil jij onder begeleiding de verantwoordelijkheid voor je eigen project en diverse facetten van het HR vak leren?

Jij kan bijvoorbeeld samen met ons broeden op strategieën hoe we onze vakantiekrachten gaan werven. Vervolgens breng je vanaf maart deze strategie in de praktijk. De nadruk ligt op recruitment waar processen altijd geoptimaliseerd kunnen worden. Maar wij bieden meer! Je werkt ook mee op de HR afdeling waardoor je met allerlei onderwerpen m.b.t. instroom, doorstroom en uitstroom betrokken bent. Jouw initiatief wordt hier enorm gewaardeerd.

Wie zijn wij
Wij zijn een facilitair dienstverlener. Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen onze dienstverlening. Dit betekent dat wij er alles aan doen om met onze dienstverlening positief bij te dragen aan de beleving van de medewerkers, gasten en/of bezoekers van onze opdrachtgevers. De locaties van onze opdrachtgevers zijn vaak bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan vier- of vijfsterrenhotels, musea, universiteiten of luxe kantoorpanden.

De afdeling
We hebben twee kantoren. Het hoofdkantoor staat in Arnhem maar onze afdeling werkt voornamelijk vanuit Amsterdam. Jouw werkplek is dan ook in het hippe kantoor Johnny River Building, vlakbij metrostation Overamstel.

Jouw collega’s
Je werkt samen met het recruitment team en afdeling HR.  Je werkt samen met de recruiters, HR Assistenten en HR Adviseurs. Je hebt daarnaast contact met eigenlijk alle afdeling binnen ons bedrijf en natuurlijk sollicitanten. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij diverse projecten waarvan de vakantiekrachten 2018 centraal staat.


Vereisten

Wij zoeken

  • Je volgt momenteel een studie zoals Personeel & Arbeid, Human Resource Management, Psychologie, Bedrijfskunde met als afstudeerrichting HRM of een andere gerelateerde studie;
  • Je bent een enthousiaste en initiatiefrijke hbo student(e);
  • Je bent leergierig en gemotiveerd om diverse facetten van het HR-vak in de praktijk te brengen;
  • Je bent beschikbaar vanaf februari, voor 4 a 5 dagen per week voor een periode van 5 tot 10 maanden;
  • Eerder starten bij ons is zeker mogelijk!

Wij bieden

  • Wij bieden jou een zeer leerzame ervaring in een dynamische organisatie waarin jij een belangrijke rol gaat krijgen;

  • Je kunt jezelf in deze stage, op persoonlijk en professioneel vlak, sterk ontwikkelen. Wij nemen onze begeleiding hierbij zeer serieus;

  • Tijdens deze stage bieden wij je de mogelijkheid om kijkjes te nemen in de keuken van diverse opdrachtgevers van ons om een goed beeld te krijgen van het werkveld van hotellerie en kantoor;

  • Binnen onze organisatie lever je een bijdrage aan diverse werkterreinen zoals Werving & Selectie, Management Development, Verzuim, Personeelsadministratie, etc;

  • Natuurlijk ontvang je een passende stagevergoeding van € 275,- per 4 weken bij 40 uur.           

Solliciteer!

Ben jij die enthousiaste student waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onderstaande button. Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een facilitair dienstverlener. Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen onze dienstverlening. Dit betekent dat wij er alles aan doen om met onze dienstverlening positief bij te dragen aan de beleving van de medewerkers, gasten en/of bezoekers van onze opdrachtgevers. De locaties van onze opdrachtgevers zijn vaak bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan vier- of vijfsterrenhotels, musea, universiteiten of luxe kantoorpanden.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Aanbevolen stages

Vastgoed stagiair
Amsterdam
HR stagiair
Hoofddorp
Stage Office Manager
Zwanenburg (tussen Amsterdam en Haarlem)
Stage Personeel & Planning Juice Promotions
Amsterdam
HR Intern
Schiphol

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.