1.051 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Trainee PR & Social Media in Hoofddorp

17 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Hoofddorp
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn met meer dan 300 reisgerelateerde opdrachtgevers
wereldstoonaangevende specialist in de vertegenwoordiging van o.a. airlines, bestemmingen en cruisemaatschappijen. De kerntaken van ons zijn o.a. sales & marketing, public relations, reclame, (online) marketing, ontwikkeling en beheer van websites en financiële diensten.

Op ons kantoor te Hoofddorp werken gepassioneerde specialisten in een informele sfeer waar wij actief zijn voor verschillende opdrachtgevers binnen de toeristische sector.

Wij zijn zoeken een PR & Social Media Trainee!
Wij hebben weer plaats voor een enthousiaste en hardwerkende teamplayer voor onze PR & Social Media afdeling. Het is belangrijk dat je een goede kennis hebt van de Nederlandse en Engelse taal en dat klantgerichtheid, creativiteit, flexibiliteit, stressbestendigheid en zelfstandigheid hoog in het vaandel staat. Ben jij bovendien ook op de hoogte van het laatste nieuws en volg je de laatste trends op het gebied van social media? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn een general sales agent en communicatie adviesbureau met als kerntaken public relations, (online) marketing en destination management. Bij ons bureau, specialist en marktleider op dit gebied in de reisbranche, werken ca. 20 collega's. Ons bureau is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Wat ga je doen?
Tijdens de stage kom je onder andere te werken voor mooie bestemmingen zoals Idaho, St. Maarten, Oman, Thüringen en Trentino, maar ook voor Holland America Line en Air Transat. Op de PR & Social Media afdeling is geen dag hetzelfde. Wel kunnen we alvast verklappen dat je zal assisteren bij de organisatie van persevenementen, het opstellen van persberichten, het schrijven van teksten, social media kalenders maken, publicaties in kranten en bladen, maar ook op blogs en social media bijhouden, en de telefoon beantwoorden. Na een inwerkperiode krijg je, naar gelang je capaciteiten, eigen verantwoordelijkheden en taken. Je leert in korte periode veel over het werken op een bureau en leert de branche goed kennen. 

Periode
De stage is fulltime voor een duur van vijf tot zes maanden en kan ieder moment starten. Je ontvangt een stagevergoeding en reiskostenvergoeding, mits je niet in het bezit bent van een studenten ov-jaarkaart. Helaas hebben wij geen ruimte voor afstudeeropdrachten. Hou je ook rekening met onze gezellige maandelijkse borrel?Vereisten

  • Enige affiniteit met toerisme en reizen!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsnaam: Aviareps


Bedrijfsnaam:

Aviareps


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.