1.151 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Kom jij onze afdeling Development versterken in Bunschoten-Spakenburg

3 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Bunschoten-Spakenburg
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Een veelzijdige afstudeerplek én kans op een baan, dat is afstuderen bij ons!

Als jij in het laatste jaar van HBO Informatica (ICT), WO Informatica (ICT), Software engineering zit en jij wil jouw kennis op de werkvloer toepassen, kom dan eens met ons praten.

Bij ons maak jij zelf de keuze uit een aantal opdrachten. Hierbij kan je jouw eisen vanuit de school combineren met jouw interesses. Wij geven je de tools om aan de slag te gaan. En als kers op de taart kan is er een mogelijkheid om na je afstuderen direct aan de slag te gaan als Young Professional.

Wat bieden wij jou....

Jij brengt jouw kennis, enthousiasme en ambitie in en daar mag best iets tegenover staan. Naast een stagebegeleider krijg je een begeleider die je op inhoud helpt bij het afstuderen.  Hierdoor kan je zijdelings gewoon even je IT-kennis, commerciële kwaliteiten en soft skills verbeteren. Natuurlijk krijg je in overleg ook een stagevergoeding.


Vereisten

Wie ben jij?

Jij zit in het laatste jaar van je hbo opleiding HBO/WO Informatica (ICT) of Software Engineering. Maar ook als jij op een andere manier affiniteit hebt met processen en IT en op zoek bent naar een afstudeeropdracht mag je ook het initiatief nemen om te reageren.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 Trefwoorden

afstudeerstage  stage ict  stage it  ict hbo  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Opgericht in 1998, ontwikkelt en verkoopt software gerelateerd aan de Oracle E-Business Suite en Oracle Financials Cloud. Op dit moment maken meer dan 300 grote Nationale en Internationale bedrijven gebruik van onze softwareoplossingen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.