1.182 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Software developer - taak-informatie voor wegenbouwmachines in Wageningen

18 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Wageningen
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Markeerbedrijven en freesbedrijven maken bij het uitvoeren van hun werkzaamheden gebruik van taakdata met stuurlijnen en 3D-wegontwerpen.

Het uitwisselen van data gebeurt nu met name via email. Uitwisseling via een online systeem zou fouten voorkomen en tevens tijdwinst opleveren.

De stage betreft het ontwikkelen van het uitwisselen van geo-informatie voor wegenbouwmachines via een online-syteem.  De opdracht kan zowel stage als afstudeerstage zijn.

Voor de implementatie wordt gebruik gemaakt van het LAMP model: Linux, Apache, MySQL en PHP. Verder maken we gebruik van het framework Laravel. Eventuele benodigde wijzigingen aan de applicaties op de wegenbouwmachines worden gemaakt in C++.


Vereisten

Wij zoeken een gemotiveerde student HBO-ICT (of aanverwante studie) die het leuk vindt om software te ontwerpen en te implementeren.

Wij bieden een leuke werkplek in de dynamische omgeving van de Wageingen Campus, prima bereikbaar met het OV. Tevens bieden wij een stagevergoeding.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij ontwikkelen geavanceerde machine-besturingen voor wegenbouwmachines op basis van geo-informatie, GPS en andere sensoren. Daarnaast ontwikkelen we web-applicaties die het uitvoeren van de taken door machines faciliteren.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.