1.027 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Knallende digital Content Marketing stagiair gezocht! in regio Utrecht

7 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Utrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Introductie

Bedrijven helpen om van A naar B te komen. Groei realiseren die meetbaar en blijvend is. Afwisselende projecten in verschillende markten. Aanpakken en produceren. Dat is waar wij energie van krijgen en we zoeken iemand die dat ook van de daken wilt schreeuwen. Als onderdeel van ons vaste team, ben je bezig met het vertalen van groei marketing doelstellingen, naar daadwerkelijke communicatie uitingen, digital content, dat blijft hangen en conversies oplevert. Wil jij stage lopen bij een snel groeiend digitaal marketing bedrijf in de regio Utrecht, lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Digital Content marketeer?

Omdat we continue bezig zijn met het creëren van nieuwe product/market combinaties voor diverse opdrachtgevers en eigen projecten, moeten we anders denken. Dit anders denken vertaalt zich binnen je dagelijkse werkzaamheden tijdens je stage in een constante nieuwsgierigheid om zaken te verbeteren, en een wil om te weten waarom mensen dingen doen of laten online. Wat kunnen we doen om juist die doelgroep te bereiken, te boeien en te binden? Je gaat met een team van ervaren business owners en marketeers aan de slag om tactieken te testen, op te pakken, uit te voeren en impact maken. Impact maken omdat alle projecten supersnel naar de volgende stap moeten, waaruit blijkt dat succes schaalbaar is. 

Je vergroot continue klantwaarde binnen de projecten. Dit doe je door in te spelen op de behoefte van de gebruikers en hen te verleiden tot het doen van nieuwe interacties op onze platformen. Je bedenkt nieuwe on- en offline campagnes, Je maakt van first time users, terugkerende gebruikers die vrienden en familie vertellen over hoe leuk en makkelijk diverse concepten werken!

In het kort ben je hiermee bezig.

 • Opstellen, inrichten en analyseren van klantprofielen en doelgroepen en hierop ontwikkelen gesegmenteerde klant-contact activaties.
 • Je bedenkt nieuwe manieren, kanalen en campagnes die waarde toevoegen aan de klantrelatie en resulteren in klantbehoud. In alle gevallen ga je churns tegen, met creatieve oplossingen. Je regelt vervolgens de benodigde campagnes volledig in en stuurt bij waar nodig.
 • Je werkt met online tools als Analytics, MailChimp, Visual Website Optimizer en Facebook Business Manager om snel en effectief online campagnes meetbaar in te richten.
 • Continue in contact met gebruikers en klanten om van hen te horen hoe zaken verbeterd kunnen worden.

Wat bieden we jou?

Bij ons bieden we je een geweldig snelgroeiend bedrijf, waar binnen verschillende projecten, direct zichtbaar impact gemaakt kan worden. We bieden een goede stagevergoeding van €300. Je krijgt indien nodig de beschikking over een laptop. Je komt terecht in een dynamische, snelgroeiende werkomgeving, waar informele omgangsvormen centraal staan en waar volop ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Borrels, lekkere knabbels en een uitstekend verzorgde lunch noemen we niet eens, dat is vanzelfsprekend!

Wie zijn wij?

Het bedrijf is opgericht in 2006. Het is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 2 pijlers. De eerste richt zich op het begeleiden van start-up bedrijven naar een volgende groeifase. Daarnaast zijn we altijd bezig met het bouwen aan eigen merken en bedrijven. Practice what you preach!  

Bedrijven waar je ons van kunt kennen zijn:

 • Couverts.nl
 • Wingman Condoms
 • BookDinners.nl
 • Palthe.nl
Het bedrijf concentreert zich op bedrijven met een sterke online focus. Dit kan zowel B2B als B2C zijn. Er wordt altijd gezocht naar een sterk onderscheidend vermogen en gekeken hoe de schaalbaarheid met meetbare activiteiten tot stand gebracht kan worden.

Interesse of vragen?

Wil jij werken bij een groeiende-, vernieuwende- en innovatieve organisatie? Neem dan nu contact met ons op, wij zijn namelijk nieuwsgierig naar jou en maken graag kennis. Heb je nog vragen, dan vernemen we die met open armen. Graag ontvangen we je CV en motivatie om de vraag in een goed perspectief te kunnen plaatsen. Je kunt contact opnemen met ons.

We kijken ernaar uit dat je ons team komt versterken!


Vereisten

Wat vragen wij van je?

 • Je vind je huidige opleiding erg leuk en past hetgeen je leert ook toe binnen een eigen blog/shop/insta account etc…
 • Vol enthousiasme en inzet
 • Gevoel voor makkelijk omgaan met online tooling
 • Ervaring in Adobe pakket, bij voorkeur Photoshop en/of Illustrator
 • Eigen initiatief, open minded en in staat om je ideeën duidelijk en gericht over te brengen aan anderen
 • Passie, energie, geen 9-5 mentaliteit en improvisatie- en doorzettingsvermogen

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.