1.195 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Sales Assistent (M/V) in Amsterdam

11 januari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Branche: Retail | Groothandel
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Sales Assistent – 5 mnd stage – fulltime – per 1 februari 2018
Regio: Amsterdam

Ben jij een gedreven student die zich graag wil ontwikkelen binnen sales en wil jij een diepe duik maken in de dynamische wereld? Wil jij weten op welke manier wij de consument bereiken en wil jij alle ins en outs weten van onze horloges? Pak dan nu je kans voor deze Sales Assistent stage, waarbij je ook nog eens de kans krijgt je commerciële en organisatorische skills naar een hoger niveau te tillen!

In 1660 ontwikkelde de familie werelds meest nauwkeurige uurwerk: het slingeruurwerk. Een uurwerk dat in staat was om secondes weer te geven. Een vondst die de wereld verbaasd deed staan. Nu, zo’n 400 jaar later, vervaardigen wij vanuit zijn atelier in Zwitserland stijlvolle herenhorloges, waarbij vakmanschap en oog voor detail nog altijd hoog in de vaandel staan. Wij zijn het herenhorlogemerk waarbij je passie en talent kunt inzetten, om zo jezelf te ontwikkelen en echt het verschil te maken. Ontdek waarom wij anders zijn…

Sales Assistent

Als Sales Assistent hou je je bezig met de ondersteuning van het Sales en Operations Team. Je bent betrokken bij beursdagen en houdt nauwlettend in de gaten hoe de mutaties in de verkoop zich ontwikkelen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid over de orderverwerkingen als een volwaardig collega. Tevens ben je bezig met het onderhouden van contact met de consumenten en onze verkooppunten.

Binnen onze organisatie is het elke dag anders en zullen je taken veelzijdig en afwisselend zijn. Het ene moment doe je een administratieve klus, het andere moment ben je onderweg naar een klant, de volgende dag sta je op een evenement of beurs diverse activiteiten te coördineren.

Solliciteren?

Ben jij overtuigd van je sterktes, herken jij jezelf helemaal in het profiel en kun je je identificeren met het merk? Heb jij affiniteit met horlogerie en herenlifestyle/mode? Wil jij jezelf optimaal ontwikkelen en wil jij er volledig voor gaan? Solliciteer dan snel! 


Vereisten

  • Fulltime beschikbaar per 1 februari 2018 voor 5 maanden.
  • Interesse in het reilen en zeilen in herenlifestyle/ horlogerie.
  • In de afrondende fase van een Bachelor of Master opleiding (Economie, Marketing).
  • Je bent uniek, enthousiast en ondernemend.
  • Je bent zelfstandig en een teamplayer.
  • Organiseren is jouw ding en je verliest geen detail uit het oog, multitasker.
  • Geldig rijbewijs (vermeld dit in je brief).
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 01-02-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Ja
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een snelgroeiend horlogemerkuit Amsterdam. Wij vervaardigenstijlvolle ingetogen horloges tegen een betaalbare prijs. Het merkopereert wereldwijd, maar heeftnog altijd een startup mentaliteit. Overigens: stijlvol betekent bij ons niet 'stijfjes'.

Internationaal, deadlines, Engels, veel koffie,mooiste horloges, lopen op je sneakers, dynamisch, soms pizza, fun, Cloud, vrijdagmiddagborrel, People business, eigen parkeerplaats voor je fiets, werken aan degrachten van Amsterdam, 9 straatjes.... zijn dit woorden die je aanspreken en zoek je nog een stage plaats ? Join the team!

Stuur geen lange brief maar gewoon een bericht als je vragen of interesse hebt, wij zorgen voor koffie en verwelkomen je graag op kantoor voor een kennismaking... niet in pak maar gewoon zoals je bent !Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.