1.026 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Online Marketing Stage in Amsterdam

6 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Gezondheidszorg | Medisch
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ga jij ervoor zorgen dat als iemand informatie zoekt over zijn of haar huisdier dat de juiste informatie direct op de eerste pagina op Google staat? Ben je niet bang om je mouwen op te rollen en in de details te duiken? En ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame marketingstage? Lees dan vooral verder.

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en hebben 26 dierenklinieken- en ziekenhuizen in Nederland, zo'n 50 locaties. In totaal zijn we actief in 7 landen en werken we met een team van ruim 3500 medewerkers om de toekomst van diergeneeskunde vorm te geven.

Werkzaamheden

Jij gaat de marketing manager  in Nederland ondersteunen bij het grootste project van het jaar – de nieuwe website. Er is vanuit verschillende hoeken veel content en we gaan, samen met een goed bureau van start om ervoor te zorgen dat huisdiereigenaren de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. Het uiteindelijke doel is om met de belangrijkste zoektermen op de eerste pagina van Google te belanden. Aan jou de taak om het proces in goede banen te leiden. Je doet het niet alleen. Met het bureau kijk je wat er gedaan moet worden en overleg je prioriteiten, met onze dierenartsen controleer je of de teksten nog helemaal up-to-date zijn en kloppen. Terwijl je dit doet, ben je al bezig met het implementeren van de juiste content op de website en zorg je ervoor dat alles er piekfijn uitziet. Alle teksten zijn duidelijk, kort en bondig en visueel klopt het plaatje ook. Je duikt in de details en terwijl je aan het project werkt leer je steeds meer over de wereld van huisdieren.

Heb je een goed idee? Kom maar op! We hebben een klein team en goede ideeën kunnen snel doorgevoerd worden. Als je tijd over hebt denk je mee over onze social media, schrijf je wellicht je eigen teksten of help je mee met een campagne. Het in de steigers zetten van de nieuwe website is jouw eerste en grootste prioriteit, maar als je ergens anders waarde kunt en wilt toevoegen dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden. Wil je de stage met een afstudeeronderzoek combineren? Dan kunnen we het over de mogelijkheden hebben.

Wij bieden:

 • De leukste fulltime stageplek voor dierenliefhebbers
 • De kans om veel te leren over SEO (Search Engine Optimalization) en het opbouwen van een nieuwe website
 • Dé kans om mee te kijken in een snelgroeiende organisatie
 • Een stagevergoeding

Vereisten

 • Je bent bezig met een HBO (3e of 4e jaar) of WO studie (3e of 4e jaar) met een marketing- of communicatierichting
 • Ideaal gezien heb je ervaring met CMS-systemen
 • Het is een pré als je een vlotte pen hebt
 • Je bent proactief
 • Houdt van details
 • Je kunt redelijk zelfstandig werken
 • Je bent niet allergisch voor dieren

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een internationaal netwerk van dierenziekenhuizen en -klinieken die zich specialiseren in diergeneeskunde voor huisdieren. Ons bedrijf is in 2011 voortgekomen vanuit een fusie van verschillende dierenziekenhuizen in Scandinavië. De onderneming is ontstaan uit de gedachte dat het delen van kennis en middelen de veterinaire zorg ten goede komt. Wij bieden een compleet aanbod aan kwalitatief hoogwaardige dierenzorg. Van preventieve- en basiszorg tot meer complexe zorg zoals: geavanceerde diagnostiek, intensieve zorg, chirurgie en orthopedie. Tevens bieden wij revalidatie, fysiotherapie en dieetadvies. Wij behandelen per jaar meer dan 2 miljoen huisdieren in 180 klinieken in Europa, waarvan 26 klinieken in Nederland op 49 locaties. Met 3500 medewerkers en 1100 gediplomeerde dierenartsen heeft onze organisatie één van Europa’s meest gespecialiseerde netwerken als het gaat om hoogwaardige diergeneeskunde. Door samenwerking, een gemeenschappelijke infrastructuur, moderne apparatuur en geavanceerde specialismen ontwikkelt ons bedrijf de veterinaire zorg voor de toekomst.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.