1.049 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage De meest intuitieve XML editor ter wereld gezocht in Rijswijk

17 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rijswijk
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 450
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zoeken ambitieuze studenten die willen werken en leren bij een professioneel en innovatief internetbureau. We hebben dan ook altijd plek voor meeloopstages en afstudeeropdrachten.

Tijdens een stage bij ons maak je een grote stap in je ontwikkeling tot echte web professional. Je komt te werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving waarbij professionaliteit, teamspirit en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen. Je gaat meewerken aan mooie projecten voor veeleisende klanten.

We beloven je plechtig; we zullen je nooit, maar dan ook nooit, inzetten als goedkope arbeidskracht om de ***klusjes of achterstallig werk weg te werken.

We begeleiden je actief tijdens je stage. Je krijgt daarbij zo veel vrijheid en verantwoordelijkheid als je zelf aankunt. Regelmatig bespreken we de voortgang van je stage of opdracht. De lat ligt hoog, daarvan leer je het meest.

Product Development

Wij bouwen een web-based WYSIWYG XML editor, volledig geschreven in JavaScript. Deze editor wordt over de hele wereld gebruikt door multinationals, overheden en uitgevers. We worden beschouwd als de meest intuitieve XML Editor ter wereld.

Onze XML Editor maakt het mogelijk om in de browser documenten te bewerken volgens willekeurige XML schema’s. De gebruiker krijgt hierbij één of meerdere weergaven te zien van het document. Denk hierbij aan een HTML weergave van de content en een inhoudsopgave van de koppenstructuur.

De server componenten adresseren andere zaken, waaronder bijvoorbeeld de integratie met het CMS, de complete history tracking van het document, previews, etc.


Vereisten

We zoeken een analytisch sterke student die snel begrijpt wat het betekent om met gestructureerde content te werken en zijn creativiteit kan toepassen op dit domein. We vinden het belangrijk dat je zelfstandig je onderzoek en ontwerp kunt opstellen en uitvoeren, maar het team staat elke dag klaar om je daarbij te helpen.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

javascript  ux  xml  net  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 365 dagen per jaar
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.