1.145 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Product Overland | Reisorganisatie in Enschede

29 maart 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Enschede
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Voor de afdeling 'Product Overland' zijn wij het gehele jaar zoekende naar leergierige, zelfstandige en enthousiaste studenten.  Op deze afdeling zijn er 3 vakgebieden waar we stagiaires voor zoeken.

We zoeken stagiaires Productmanagent autovakanties. De werkzaamheden daar zien er als volgt uit; je houdt je bezig met product analyses en content optimalisatie. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van de website content zoals het schrijven van teksten.  Daarnaast houd je je bezig met het managen van beeldmateriaal, voorraad beheer, voorbereiding inkoopreizen, digital marketing en contract invoer.

Het andere product van Overland is ‘Wintersport’. De stagiair wintersport houdt zich voor een belangrijk deel bezig met de invoer van contracten en het maken van de nieuwe wintersportbrochure. Daarnaast zijn voorraadbeheer en concurrentie-analyse een belangrijk deel van je takenpakket.

Tot slot zoeken we stagiaires voor Opportunities. Tijdens deze stage ben je o.a. bezig met het verwerken van de aanbiedingen, voorraad beheer en content optimalisatie. Daarnaast hou je je bezig met het opmaken en bijhouden van de website content zoals het schrijven van teksten en het managen van beeldmateriaal voor het merk Kras, het opmaken en aanleveren van advertenties, dagdeals en nieuwsbrieven voor zowel TUI als Kras.

Uiteraard maken wij ook graag in een breder perspectief gebruik van de kennis van stagiaires in de vorm van uit te voeren stage opdrachten. Enkele voorbeelden van opdrachten die wij hebben zijn:

Rentabiliteitsonderzoek, communicatieplan, procesoptimalisatie, product-markt-(partner)-combinatie, productontwikkeling/ haalbaarheidsonderzoek en concurrentieanalyse volgens 5 krachten model Porter. Deze opdrachten gelden voor alle onderdelen van de afdeling Product Overland. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een opdracht aan te dragen.


Vereisten

Wil je een leerzame stage waarin jij je goed kunt ontwikkelen? En vind jij dat je nauwkeurig, doelbewust en zelfstandig bent? Solliciteer dan voor deze interessante stage bij de marktleider van Nederland!

Daarnaast neem je de volgende kennis met je mee:

  • Een HBO opleiding met commerciële en economische of toeristische aspecten

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

stage toerisme  mbo stage  toerisme  reizen  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct | In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.