1.062 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiaire Bouwkunde | 500 per maand | in Sassenheim

15 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Sassenheim
Soort werk: Staf / Advies / Consultancy
Bouw- of civiel technisch
Branche: Bouw | Architectuur
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Stage lopen bij Versluis: een ervaring apart

Als je op zoek bent naar een stageplaats, ben je bij ons van harte welkom. Wij hebben plaats voor studenten Bouwkunde, die wij graag begeleiden bij hun meeloopstage. De Versluisgroep staat bekend om zijn brede aanpak: van idee tot uitvoering. Je kunt je bij ons dus veelzijdig ontwikkelen en veel ervaring opdoen.

Versluis biedt diverse diensten aan, waarvan Bouwkundig advies, Bewonersbegeleiding, Slim onderhoud en Slim duurzaam de voornaamste zijn. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: uitvoeren van bouwkundige inspecties, opstellen van rapportages en meerjaren onderhoudsplannen, het geven van onderhoudsadviezen, het opstellen van een technische beschrijving of bestek, het maken van bouwkundige tekeningen en het ondersteunen van de adviseurs en directievoerders met bouwkundige vraagstukken en administratie.

Versluis is een groeiende platte organisatie met ongeveer 20 werknemers, waar eigenlijk geen dag hetzelfde is.

Als stagiair zal je de bedrijfscultuur als zeer prettig maar vooral als zeer leerzaam ervaren, de voornaamste reden hiervoor is dat je meewerkt aan diverse projecten en hierbij ook de nodige verantwoordelijkheid krijgt! Naast hard werken en veel leren is er ook plek voor ontspanning met bijvoorbeeld tafelvoetbal of bedrijfsuitjes!


Vereisten

Wij zijn op zoek naar gewone bijzondere stagiaires.

Gewoon omdat wij respect en plezier normaal vinden en er alles aan doen om dat zo te houden. Bijzonder omdat we zoeken naar respectvolle en plezierige mensen die slim zijn en met passie met ons willen samenwerken aan de groei van ons bedrijf.

Als jij je herkent in onze kernwaarden en je volgt een bouwkundige opleiding op HBO-niveau en op zoek bent naar een stageplaats, solliciteer dan direct!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

hbo bouwkunde  stage  bouwkunde  hbo stage  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Z.s.m.
Rijbewijs noodzakelijk: Ja
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij Versluis staat de mens centraal. Werken vanuit je kracht, werken vanuit wie jij bent. Werken voor mensen die ontzorgd willen worden en die ook genieten van mensen die plezier hebben in wat ze doen. Natuurlijk moeten we ons gezond verstand gebruiken en daarom dagen wij onszelf en jou uit om slim te zijn. We bedenken slimme totaal-oplossingen en kijken goed naar de wijze waarop wij onze opdrachtgevers kunnen helpen. Versluis is een bouwmanagementbureau voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten en dat maakt werken bij Versluis bijzonder afwisselend. De ene dag ben je buiten en ondersteun je onze directievoerder bij het regisseren van uitdagende nieuwbouwprojecten en inspecteer je gevels en daken, de andere dag werk je vanuit ons kantoor (of thuis) en maak je een meerjaren onderhoudsplan en verzorg je de aanbesteding van onderhoudswerkzaamheden.

Bedrijfsnaam: Versluisgroep


Bedrijfsnaam:

Versluisgroep


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Sassenheim

Grafisch vormgever
Leiden
Ontwerper fijnmechanica
Noordwijkerhout
ICT
Noordwijkerhout
Ontwerper fijnmechanica
Noordwijkerhout
3D printen is Hot!
Noordwijkerhout

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.