1.191 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Communicatie Stage in Utrecht

1 maart 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: € 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Stage Communicatie regio Utrecht

Over ons
Wij zijn een duurzaamheidswedstrijd voor scholen. Jongeren worden uitgedaagd om een spetterende campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op school. Momenteel doen 100 scholen in vijf provincies mee aan de challenges.

Periode: maart - juni 2018

De communicatie stage
Als stagiair zet je een crossmediaal plan neer voor regio Utrecht. Als reporter bezoek je de leerlingenteams op basis- en middelbare scholen. Je helpt de leerlingen bij het voeren van hun campagnes, via social media en het maken van filmpjes. Je bent inhoudelijk en uitvoerend bezig met het ontwerpen en maken van filmpjes, beeld en tekst en verzorgt social media, zoals ons Youtube-kanaal, website en nieuwsbrief. Je ondersteunt tevens bij publiciteit, presentaties en de organisatie van events. In overleg met jou formuleren we een specifieke opdracht die aansluit bij je (afstudeer)stagecriteria.

Profiel

 • HBO communicatiestudent, bv. HBO Communications & Multimedia Design (meeloopstage 3e jaar)
 • Affiniteit met duurzaamheid en met kinderen - Beschikbaar van februari tot juni 2018
 • Woonachtig in (de omgeving van) Utrecht

Waarom zou je deze stage kiezen?

 • Wij bieden een afwisselende, creatieve stageplek in een leuk team in hartje Utrecht (5 min. fietsen van Utrecht Centraal) waarbij je een directe en waardevolle bijdrage kunt leveren aan het programma.
 • Leuke en verantwoordelijke rol waarmee je een breed scala aan communicatiecompetenties kunt ontwikkelen en je meteen resultaat ziet van je inzet.
 • Ondersteuning van ervaren communicatiespecialisten.
 • Perspectief op werk na je stage (veel voorgaande stagiairs zijn nog steeds actief in het project als ZZP'er of als bijbaan) en veel netwerkmogelijkheden bij partnerorganisaties.
 • Stagevergoeding van 250,- euro per maand.

Stagiair 2017: “Mijn stage Communicatie heb ik ervaren als erg leerzaam. Hier heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen in een fijne sfeer en kreeg ik veel ruimte, vrijheid en vertrouwen in mijn werkzaamheden. Ik had voornamelijk de taak als Razende Reporter in het programma, waarbij ik scholenbezoeken deed en de communicatie daaromheen. Een erg afwisselende en uitdagende stage!”


Vereisten

 • HBO communicatiestudent, bv. HBO Communications & Multimedia Design (meeloopstage 3e jaar)
 • Affiniteit met duurzaamheid en met kinderen - beschikbaar van maart tot juni 2018
 • Woonachtig in regio Utrecht

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 4 maanden
Startdatum: Per direct of per 1 maart 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een non-profit organisatie die werkt aan duurzame ontwikkeling in het onderwijs. Op ons kantoor in Utrecht, 5 minuten fietsen vanaf het station en met gratis parkeergelegenheid, werken gemiddeld 10 mensen aan onze projecten. Onze projecten zijn gericht op het basisonderwijs en middelbaar onderwijs, met af en toe uitstapjes naar buitenschoolse opvang en mbo. Duurzame energie en circulaire economie zijn centrale thema's. Energy Challenges is één van onze centrale projecten. in dit project voeren leerlingen een energiebesparingscampagne uit op hun school. Onderwijsvernieuwing, leiderschapsontwikkeling bij jongeren, duurzame ontwikkeling en samenwerking tussen onderwijs en bedrijven, zijn belangrijke aspecten van ons werk. Samenwerken aan zaken die wij belangrijk vinden voor de samenleving en voor de toekomst zorgt voor een prettige en gedreven sfeer in ons team.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.