737 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair(e) Online Marketing (HBO, 40 uur) in Lemmer

24 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Lemmer
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij momenteel druk bezig met het volgen van een HBO studie communicatie, commerciële economie of vergelijkbare studie dat raakvlakken heeft met het werkveld van online marketing? Lees dan verder, wij zijn op zoek naar jou!

Wij zoeken een leergierig en ambitieuze student die zich wil ontplooien binnen het online marketing vak. Online marketing valt onder te verdelen in een aantal deelgebieden zoals SEO, SEA, Social media marketing (SMM), conversie optimalisatie, content marketing, e-mail marketing en meer. Bij ons kom je met al deze facetten van online marketing in aanraking!

Even voorstellen

Wij zijn een gedreven en groeiend full-service E-commerce bureau in Lemmer. Wij ontwikkelen websites en webshops, creëren technische koppelingen en verzorgen effectieve online marketing. Je gaat samenwerken met jonge enthousiaste mensen. Ons team heeft veel technische bagage en ruime ervaring met de meest uiteenlopende projecten. We zijn graag vernieuwend en altijd op zoek naar verbetering. Van onze producten, maar ook met het oog op onze eigen ontwikkeling. Wij streven naar effectieve groei in een werkomgeving waar zowel onze klanten als onze medewerkers zich prettig voelen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit bij ons?

Ben jij een echte vroege vogel, dan mag je bij ons om 8 uur starten. Slaap je liever een uurtje langer? Dan kom je gewoon om 9 uur binnen. Zodra je een vers bakje koffie hebt gepakt, start jij je laptop op om te kijken of er nieuwe interessante updates zijn geweest met betrekking tot search marketing. Met je collega’s van de afdeling online marketing bespreek je vervolgens de laatste stand van zaken én wat we gaan doen vandaag. Dat werkt wel zo makkelijk.

Vanaf dan is het zaak om aan de slag te gaan met een uitgebreid keyword onderzoek voor onder andere de blog-pagina van ons. Immers, je moet weten waar je op scoort, alvorens je start met schrijven. Je bent zo fanatiek met schrijven, dat je het bijna vergeet: tijd voor de welverdiende gezamenlijke lunch!

‘s Middags stuur je jouw blog ter controle op naar je collega’s van de afdeling online marketing, in de tussentijd spijker je jouw kennis van Google Tag Manager en Google Data studio bij.

Als we de koffie om 15:15 op hebben, gaan we zitten voor de wekelijkse marketing-meeting, om te bespreken hoe wij de klanten gaan targeten voor ons nieuw te lanceren product. Je kijkt op de klok en ziet dat je nog een half uur de tijd hebt. Je kunt nog precies een half uur bezig met het volgen van de Google Academy training, daarna zit je werkdag er alweer op!

Wat je van ons mag verwachten

Zoals je hebt kunnen lezen, kom je niet bij ons om koffie te halen, je gaat de handen uit de mouwen steken. Dat betekent echt meedraaien met het online marketing team. Zo weet je wat je kan verwachten na je studie, wanneer je aan de slag gaat als online marketeer, en heb je ook echt een stuk bagage wat je mee kunt nemen tijdens je afstuderen of volgende baan! En, als je ons weet te verbazen, maak je kans op een vaste aanstelling.

Daarnaast bieden wij je;

 • Een stagevergoeding
 • Nette secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ja, je mag gewoon met ons mee naar events (als je op tijd bent, kun je zelfs mee naar Praag!)
 • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Begeleiding door jonge (en leuke) marketing professionals, die weten hoe een stage of afstudeeronderzoek verloopt! 😉

Vereisten

Wat we van jou verwachten

Ben jij al druk met het vergaren van informatie over online marketing? En herken jij je in één of meerdere onderstaande elementen? Wellicht ben jij dan ons nieuwe aanstormend talent…

 • Je draait mee binnen het team van marketeers
 • Je bent een echte duizendpoot
 • Pro-actief, assertief, nieuwsgierig, nauwkeurig
 • Je visualiseert data aan de hand van dashboarding tools zoals Google Data Studio
 • Je hebt ervaring met het schrijven van online teksten (copywriting)
 • Je bent leergierig of hebt reeds enige ervaring met Search Engine Advertising (SEA), specifiek Google AdWords
 • Een pré; je bent in het bezit van Google Partner / Academy certificaten of beschikt over linkbuilding-kennis

Enthousiast? Reageer dan direct. 

Aarzel niet en leer ons kennen. Wij zijn reuze benieuwd waarom jij voor ons wilt werken en hoe jij ons gaat helpen onze ambities waar te maken. Vul het onderstaande formulier in mét een motivatie.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.