799 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Organisatietalent met passie voor (online)teksten en social media in regio Alphen aan den Rijn

6 juni 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Alphen aan den Rijn
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Onderwijs | Opleiding | Training
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wat ga je doen?
Tijdens deze meewerkstage werk je vooral aan opdrachten die passen bij de competenties ‘analyseren en onderzoeken’, ‘creëren en realiseren’. Maar je krijgt zeker ook de gelegenheid om te plannen en te organiseren en de onderneming te representeren. En ben je een derdejaars dan verwachten we ook dat je ons helpt bij de ontwikkeling van ons communicatiebeleid en daar gevraagd en ongevraagd over adviseert.

Wat is jouw functie?
Een functieomschrijving hebben we niet. Wel een heleboel marketing en communicatie gerelateerde projecten. Daar werk je aan tijdens deze meewerkstage. Van een onderzoek naar de juiste te benaderen personen tot en met het interviewen van managers voor een blog. En van het opzetten van een event met alle daarbij komende activiteiten tot en met het optimaliseren van de teksten op onze website of het verbeteren van onze social media-inzet. Dus pak je kans en maak er werk van om het maximale leereffect uit deze stage te halen.

Bij wie ga je aan de slag?
Jouw stagebedrijf zijn wij. Maar feitelijk ga je aan de slag met een aantal projecten voor onszelf en enkele van onze business partners. En daarom staat jouw bureau bij een van die partners in de regio Leiden

Kom je niet uit het westen van het land, dan is wat ons betreft werken vanuit huis en je opleidingsinstituut bespreekbaar. Maar leg dit eerst voor aan je stage coordinator.

Wat bieden we jou?
We bieden je volop de mogelijkheid om in de praktijk kennis te maken met de vele facetten van het communicatievak. Projecten waar jij je stempel op kunt drukken en je tekstuele en organisatorische kwaliteiten in kwijt kunt. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om zoveel als mogelijk deel te nemen aan de activiteiten waar je zelf ook bijdragen aan geleverd hebt. En ook daar leer je van.

Interesse? Kom dan in actie!
Heb je interesse in deze stage? Wacht dan niet te lang om te reageren. Want we kunnen je eigenlijk morgen al een stageplaats bieden. Maak je interesse in deze stage duidelijk door je motivatie in de vorm van een interview met jezelf te beschrijven. Solliciteer direct als je denkt dat jij de perfecte kandidaat bent!

Wie zijn we
Wij zijn hét kenniscentrum op het gebied van industriële marketing. Het vakgebied van pure B2B-marketing door en voor technische bedrijven. En via onze expertise helpen we bedrijven en hun veelal technisch opgeleide mensen onder meer via opleidingen, workshops en coaching.

Vereisten

  • student 2e of 3e jaars communicatie of journalistiek
  • passie voor het schrijven/redigeren van online teksten
  • daadkrachtig
  • zelfstandig kunnen werken
  • organisatietalent
Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.