1.195 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage ICT student gezocht met ervaring in websites bouwen/programmeren in Veldhoven

6 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Veldhoven
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Functieomschrijving

We hebben best bijzondere, samengestelde, produkten die je niet iedere dag overal ziet. Deze produkten moeten niet alleen eenvoudig gevonden kunnen worden door potentiële kopers, maar ook door onze medewerkers intern. Om dit voor elkaar te krijgen wordt van je verwacht dat je meehelpt/meedenkt om onze webshopstoegang te geven tot 1 centraal toegankelijke database met alle produkten en mogelijke combinaties erin.

Het doel is dat wanneer men wijzigingen (bijv. productprijs) wijzigt in de database dit ook op onze webshops gelijk doorvoert. Op dit moment zijn onze webshops gebouwd in verschillende CMS's door veelal externe partijen en daardoor is dit niet mogelijk. De bedoeling is dat jij de naast het ontwikkelen van een database ook de toekomstige aanpassingen op de website zal gaan doorvoeren. 

Kortom, een heel uitdagende opdracht, die gezien de verwachtingen (mits waargemaakt) zomaar tot een baan kan leiden in een zeer snel groeiend bedrijf.

Vereisten

Functie-eisen
  • Programmeer kennis
  • Spoedig beschikbaar
  • Ervaring met het bouwen/beheren van websites
  • Zelf initiatieven nemen/voor te leggen(beargumenteren) en niet voor de consequenties van de eigen initiatieven weglopen
  • Niet bang zijn om toe te geven als je iets niet kunt of fout gedaan hebt (doen wij ook, dus dat wordt ook verlangd van onze collega’s)

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

ict  website  programmeren  html  java  lightspeed  magento  cms  wordpress  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 4 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van eigen ontwikkelde tablet- standaarden (zakelijk gebruik), spreekgestoeltes en tablet laad-en synchroniseer-systemen vervaardigd door derden. Waar wij met name steeds beter in is geworden, is in het aanbieden van produkten via webshops. Inmiddels zijn er 10 webshops actief en zullen er het komende jaar/ de komende jaren nog velen volgen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.