788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Store Developer snelgroeiend modemerk in Amsterdam Oud-Zuid

22 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam Oud-Zuid
Soort werk:
Branche: Retail | Groothandel
Type stage:
Meeloopstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij ambitieus, creatief, sociaal en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Bouw jij graag aan je netwerk en ben je klaar om een nieuwe carrièrestap te maken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire die zich volledig wil focussen op de ontwikkeling van deze splinternieuwe store.

Wij zijn een kledingmerk, gespecialiseerd in het maken van herenkleding op maat. Wij zijn gefascineerd door het slow tailoring proces waarbij er daadwerkelijk aandacht aan kleding wordt gegeven. Hierbij vindt geen overproductie plaats en wordt kleding nog met liefde vervaardigd, dat zie je aan het resultaat. Een hoogwaardige service hoort bij deze exclusieve productiewijze en kwaliteit van onze producten. Met een jong en dynamisch team werken we er hard voor om dit te bereiken en uit te breiden. Tijdens jouw stage word jij onderdeel van het merk en het bedrijf. Je doorloopt een constant proces van leren en jezelf overtreffen. Uit je comfortzone stappen, grenzen opzoeken en het uiterste uit jezelf halen om het hoogst mogelijke te bereiken is de key tijdens jouw stageperiode.


Vereisten

Als Store Developer word jij onderdeel van onze store in Amsterdam en het team. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en sociale skills zorg jij ervoor dat alles in en rondom de store in Amsterdam in goede banen wordt geleid. Jij gaat ervoor zorgen dat de etalage aansluit bij de uitstraling van het merk en dat alle orders goed ontvangen en verwerkt worden. Ook heb je contact met leveranciers om stand van zaken te bespreken en cases op te lossen. Daarnaast houd jij je bezig met strategieën om de naamsbekendheid van de winkel in Oud-Zuid te vergroten. Je wordt regelmatig uitgedaagd met interessante projecten waarbij je de vrijheid krijgt je eigen strategie te bepalen. Door de vrijheid die jij tijdens je stage krijgt, heb je de kans zelfstandig projecten op te zetten. Daarnaast is ook dagelijks contact met klanten onderdeel van jouw stage.

Om van jouw stage een succes te maken is het belangrijk dat jij representatief, proactief, klantgericht en modebewust bent. Wij bieden jou een uitdagende carrièremogelijkheid die je toegang geeft tot vernieuwende strategieën, marktontwikkelingen en een geweldige werkplek om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard staat er tegenover jouw prestaties een eerlijke vergoeding en eventueel kans op een baan na je stage.

Ben jij minimaal 4 dagen in de week beschikbaar en wil jij de kans krijgen mee te werken aan een snel groeiend modemerk in hartje Amsterdam? Dan ben jij degene met wie wij graag koffie willen drinken.

Stuur jouw CV en motivatiebrief met o.a. de antwoorden op de volgende vragen:

  • Als we een ding van jou moeten weten, wat zou dat dan zijn?
  • Wat is jouw slechtste eigenschap, die niet je niet om kunt zetten naar een sterkte?
  • Wanneer jij aan het werk bent, hoe pragmatisch ga je dan te werk?
  • Kun je een beschrijving geven van een gebeurtenis waar je het meest trots op bent?
  • Hoe denk jij het verschil te kunnen maken bij heren kledingmerk?
  • Waarom wil jij bij ons werken?
  • Wat zou jouw strategie zijn om de naamsbekendheid in Amsterdam te vergroten?

Geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per februari
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

De afgelopen jaren hebben wij ons geprofileerd tot hét merk voor herenmode op maat. Ons Slow Tailoring concept gaat verder dan enkel een perfecte pasvorm. Met een unieke blend van traditioneel vakmanschap, exclusieve stoffen en een persoonlijke service maken wij kleding die naadloos aansluit bij de persoonlijkheid en identiteit van iedere klant.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Aanbevolen stages

Sales, Techniek, Marketing of Multimedia design
Rotterdam
Tekstschrijver
hartje Amsterdam
Stage als Tekstschrijver Frans
hartje Amsterdam
Tekstschrijver Duits
hartje Amsterdam
Grafische Vormgeving
Spijkenisse

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.