1.173 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Ideeën Koning/Koningin gezocht in Eindhoven

13 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Eindhoven
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ideeën koning/koningin gezocht!

Wij hebben een product ontwerp bedrijf in Eindhoven en Shanghai en voorzien wereldwijd klanten van ontwerp services die starten op een online platform. Designers over de hele wereld kunnen deelnemen aan de ontwerp trajecten door in te loggen, de project beschrijving te bekijken en (na een creatief proces online) ideeën te uploaden op het platform.

Vervolgens worden de ideeën gepresenteerd aan de klant die een selectie maakt voor verdere ontwikkeling. Het ontwikkelen van de geselecteerde ideeën gebeurt met een product ontwerp team in Shanghai, om te zorgen dat het resultaat direct in massa productie genomen kan worden.

Heb jij altijd geweldige product ideeën? Wil jij je ontwerpen werkelijkheid zien worden, ben je een gemotiveerde ontwerper en beheers je het hand schetsen? Zie jij een uitdaging in het maken van geweldige ideeën en het optimaliseren van het online design platform? Solliciteer dan nu!

Verschillende studenten hebben al een stage of afstudeer traject afgerond bij ons in Shanghai of Eindhoven. Gedurende deze stages werden de ideeën en bevindingen van studenten direct uitwerkt en toegepast. Door veel ideeën te bedenken en uitvoerig gebruik te maken van het platform gaan je ideeën daadwerkelijk naar de productie en kan aangeven hoe we het platform kunnen verbeteren voor de community van ontwerpers wereldwijd.

Kan jij het online platform naar het volgende niveau brengen?

Het kantoor in Eindhoven geeft je de mogelijkheid om deze ervaring op te doen met dagelijks intensieve begeleiding van (master) afgestudeerde begeleiders in industrial design. Deze begeleiding kan zowel in het Engels als Nederlands en wij staan open voor een nauwe samenwerking met je hogeschool of universiteit. Na het insturen van een sollicitatiebrief en CV ontvang je een uitnodiging voor een gesprek om verdere details te bespreken.


Vereisten

Het is van belang dat je erg creatief bent, goede product ontwerp schetsen kunt maken en een verantwoordelijke en zelfstandige houding hebt.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

We are a product design company that is based on the unique combination of idea generation and product realisation to provide design that make sense. Designers from all over the world design and interact on our platform to create fresh and innovative ideas, according to the client requirements. The in-house development team translates the ideas into product designs for mass production, which provides real world learning experiences for our designers.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.