1.151 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Product ontwerpen in Shanghai, China

13 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Shanghai, China
Soort werk: Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Productie
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: China

Omschrijving stage

Wij hebben een product ontwerp bedrijf in Shanghai en voorzien wereldwijd klanten van ontwerp services die starten op een online platform.

Designers over de hele wereld kunnen deelnemen aan de ontwerp trajecten door in te loggen, de project beschrijving te bekijken en (na een creatief proces online) ideeën te uploaden op het platform.

Vervolgens worden de ideeën gepresenteerd aan de klant die een selectie maakt voor verdere ontwikkeling. Het ontwikkelen van de geselecteerde ideeën gebeurt met een product ontwerp team in Shanghai, om te zorgen dat het resultaat direct in massa productie genomen kan worden.

Wil jij je ontwerpen werkelijkheid zien worden, ben je een gemotiveerde ontwerper en beheers je het hand schetsen en 3D tekenen in SolidWorks? Solliciteer dan nu!

Verschillende studenten hebben al een stage of afstudeer traject afgerond bij ons in China. Hier kun je de fabrieken bezoeken en zaken uitwerken op basis van de locale productie faciliteiten. Op die manier is het mogelijk om ontwerpen echt in productie te brengen en mensen gebruik te laten maken van jouw werk!

Het kantoor in Shanghai geeft je de mogelijkheid om deze unieke ervaring op te doen met dagelijks intensieve begeleiding van (master) afgestudeerde begeleiders in product design. Deze begeleiding kan zowel in het Engels als Nederlands en wij staan open voor een nauwe samenwerking met je hogeschool of universiteit. Na het insturen van een sollicitatiebrief en CV ontvang je een uitnodiging voor een gesprek via Skype om verdere details te bespreken.


Vereisten

Het is van belang dat je goede product ontwerp schetsen kunt maken en voldoende vaardigheid hebt in het tekenen met Solidworks.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

We are a product design company that is based on the unique combination of idea generation and product realisation to provide design that make sense. Designers from all over the world design and interact on our platform to create fresh and innovative ideas, according to the client requirements. The in-house development team translates the ideas into product designs for mass production, which provides real world learning experiences for our designers.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.