1.062 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Behalen trede 3 CO2-prestatieladder in Heerhugowaard

21 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Heerhugowaard
Soort werk: Personeel en organisatie
Administratief
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

STAGEWERKZAAMHEDEN (op HBO niveau):

Aangezien we waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen, willen we graag trede 5 behalen op de CO2-prestatieladder. Tevens hebben we ook regelmatig te maken met aanbestedingen op bestekken van de overheid waarin duurzaam en maatschappelijk verantwoord een steeds grotere rol gaan spelen. De stagiair moet zich verdiepen in de CO2-prestatieladder. We hebben een CO2-footprint sinds 2011 en deze zal geüpdatet moeten worden. Tevens zal er een certificaat gehaald moeten worden voor de CO2-prestatieladder trede 3, en voorbereiding voor trede 5. Helaas moet er tussen deze twee stappen minimaal een half jaar zitten. Hiervoor zal het huidige managementsysteem natuurlijk ook bijgewerkt worden. Zie voor meer info: https://www.skao.nl.

 

OMSCHRIJVING STAGEOPDRACHT:

We hebben een CO2-footprint sinds 2011 en deze zal bijgewerkt moeten worden. Tevens zal er een certificaat gehaald moeten worden voor de CO2-prestatieladder trede 3, en er zal een goede voorbereiding moeten komen voor trede 5.


Vereisten

Ko Hartog Verkeerstechniek B.V. houdt zich al vele jaren (sinds 1928) bezig met ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Met onze verkeerssystemen zorgen wij dat er een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer plaatsvindt. Veiligheid en betrouwbaarheid staat altijd centraal als fabrikant van verkeersregelinstallaties, verkeerslantaarns, signalering- en registratiesystemen.

Ons bedrijf werkt voornamelijk voor de Nederlandse wegbeheerders, zoals gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat en is volledig ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

Bij Ko Hartog Verkeerstechniek B.V. werken 16 enthousiaste medewerkers. We zullen er voor zorgen je goede begeleidt wordt en genoeg ondersteuning krijgt.Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Landbouw | Natuurlijke Omgeving | Natuurwetenschappen | Chemie
Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Onze organisatie houdt zich al vele jaren (sinds 1928) bezig met ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Met onze verkeerssystemen zorgen wij dat er een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer plaatsvindt. Veiligheid en betrouwbaarheid staat altijd centraal als fabrikant van verkeersregelinstallaties, verkeerslantaarns, signalering- en registratiesystemen. Ons bedrijf werkt voornamelijk voor de Nederlandse wegbeheerders gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat en is volledig ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

Bedrijfsnaam: Ko Hartog Verkeerstechniek bv


Bedrijfsnaam:

Ko Hartog Verkeerstechniek bv


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.