1.051 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Certificering CO2-prestatieladder, duurzaam ondernemen! in Heerhugowaard

18 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Heerhugowaard
Soort werk: Administratief
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Stagewerkzaamheden op HBO niveau:

Aangezien we waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen, willen we graag trede 5 behalen op de CO2-prestatieladder. Tevens hebben we ook regelmatig te maken met aanbestedingen op bestekken van de overheid waarin duurzaam en maatschappelijk verantwoord een steeds grotere rol gaan spelen. De stagiair moet zich verdiepen in de CO2-prestatieladder. Tevens zal het certificaat gehaald moeten worden voor de CO2-prestatieladder trede 3, en voorbereiding voor trede 5. Helaas moet er tussen deze twee stappen minimaal een half jaar zitten.

Omschrijving stageopdracht:

Je zal je moeten verdiepen in de CO2-footprint. Zie de website van SKAO. We hebben wel al een basis CO2-footprint (sinds 2011), maar deze zal bijgewerkt moeten worden. Tevens zal het certificaat gehaald moeten worden voor de CO2-prestatieladder trede 3, en er zal een goede voorbereiding moeten komen voor trede 5. Aan jou de taak om te bepalen welke informatie vergaard moet worden, welke processen in het managementsysteem moeten worden aangepast en aangevuld om het certificaat binnen te halen. Je zal ook bij de externe audit voor deze certificering aanwezig zijn!


Vereisten

Ko Hartog Verkeerstechniek B.V. houdt zich al vele jaren (sinds 1928) bezig met ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Met onze verkeerssystemen zorgen wij dat er een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer plaatsvindt. Veiligheid en betrouwbaarheid staat altijd centraal als fabrikant van verkeersregelinstallaties, verkeerslantaarns, signalering- en registratiesystemen.

Ons bedrijf werkt voornamelijk voor de Nederlandse wegbeheerders, zoals gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat en is volledig ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

Bij Ko Hartog Verkeerstechniek B.V. werken 16 enthousiaste medewerkers. We zullen er voor zorgen je goede begeleid wordt en genoeg ondersteuning krijgt.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Landbouw | Natuurlijke Omgeving | Natuurwetenschappen | Chemie
Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Onze organisatie houdt zich al vele jaren (sinds 1928) bezig met ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Met onze verkeerssystemen zorgen wij dat er een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer plaatsvindt. Veiligheid en betrouwbaarheid staat altijd centraal als fabrikant van verkeersregelinstallaties, verkeerslantaarns, signalering- en registratiesystemen. Ons bedrijf werkt voornamelijk voor de Nederlandse wegbeheerders gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat en is volledig ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

Bedrijfsnaam: Ko Hartog Verkeerstechniek bv


Bedrijfsnaam:

Ko Hartog Verkeerstechniek bv


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.