1.142 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Corporate Communicatie in Amsterdam

16 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

De public affairs praktijk groeit snel. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die het public affairs team per direct voor 5 tot 6 maanden komen versterken.

Over ons

Wij zijn het enige adviesbureau dat volledig gespecialiseerd is in public affairs en juridisch advies voor digitale technologie, nieuwe media en internet. Wij versterken organisaties met onze unieke combinatie van kennis en expertise van het digitale domein, inzicht in politieke en maatschappelijk besluitvorming en toegang tot een groot netwerk van belanghebbenden en beslissers. Wij denken op een praktische manier mee met onze cliënten, adviseren in vraagstukken waar de regels vaak nog in ontwikkeling zijn en zorgen ervoor dat onze cliënten maximaal kunnen presteren.

Wij bestaan uit een team van ervaren public affairs en juridische experts die affiniteit met technologie hebben.

Functieomschrijving

Als stagiair corporate communicatie ondersteun je het public affairs team en ben je bij een breed scala aan projecten betrokken. De public affairs praktijk van ons ondersteunt grote nationale en internationale bedrijven bij het ontwikkelen en in de praktijk brengen van hun public affairs en corporate communicatie strategie. Als stagiair monitor je de laatste ontwikkelingen in de media, breng je relevante issues in kaart en voer je stakholderanalyses uit. Je stelt communicatieplannen, persberichten en rapportages op voor cliënten. Verder heb je ook direct klantcontact. Hierin word je begeleid door onze ervaren consultants. Daarnaast ondersteun je consultants bij de praktische uitvoering van projecten, het uitsturen van persberichten tot het beantwoorden van persvragen. Je werkt onder begeleiding van consultants maar hebt een sterke eigen verantwoordelijkheid, waarbij initiatief wordt beloond.

Interesse?

Stuur je cv met korte motivatie en beschikbaarheid t.a.v. Robin Ruebsteck, bij voorkeur via dit platform, Stagemotor.nl.

Wij bieden een marktconforme stagevergoeding, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de stage. Eventuele reiskosten worden vergoed. Wij zijn gevestig in Amsterdam op loopafstand van station Amsterdam RAI.


Vereisten

Wat vragen we?
  • Je volgt een relevante universitaire opleiding, waarbij je kennis hebt van corporate communicatie en reputatie management.
  • Je hebt interesse in en kennis van journalistiek en media.
  • Je hebt sterke interesse in de ontwikkelingen in het digitale domein en volgt maatschappelijke en politieke ontwikkelingen.
  • Je kunt je snel in nieuwe ontwikkelingen verdiepen en bent in staat verschillende taken tegelijk zorgvuldig uit te voeren.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels.
  • Je bent proactief en initiatiefrijk en kunt zowel in een team als zelfstandig functioneren.
  • Je bent enthousiast en wilt graag leren.Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Universitair
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn hét juridische en public affairs adviesbureau voor digitale technologie, nieuwe media en internet. Wij versterken organisaties met onze unieke combinatie van kennis en expertise van het digitale domein, inzicht in politieke en maatschappelijk besluitvorming en toegang tot een groot netwerk van belanghebbenden en beslissers. Wij denken op een praktische manier mee met onze cliënten, adviseren in vraagstukken waar de regels vaak nog in ontwikkeling zijn en zorgen ervoor dat onze cliënten maximaal kunnen presteren. Wij zijn specialist op het gebied van privacy- en gegevensbeschermingsrecht en vervult daarmee een leidende rol in de markt. De privacy consultants adviseren zowel (inter)nationale beursgenoteerde bedrijven als overheden over complexe privacyvraagstukken. Wij zijn een FD Gazelle, staat in Financial Times 1000 van snelst groeiende bedrijven van Europa en in de NRC Carrière Helden top 25. Onze opdrachtgevers zijn zonder uitzondering leidend in wat zij doen en kennen een grote dynamiek. De werksfeer bij ons is gedreven, maar informeel en in een omgeving waar wij samen met veel plezier werken voor onze opdrachtgevers.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.