779 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage programmeren in C# / .NET ! in regio Amersfoort

8 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Amersfoort
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage richting programmeren in C#/.NET bij IT-dienstverlener

Studeer jij in de richting van Informatie? Zit jij momenteel in je derde of vierde studiejaar? Zoek je nog een meewerk- of afstudeerstage? Wil jij hierbij graag gaan programmeren in C# en .NET? Dit bedrijf in de regio van Amersfoort is dan op zoek naar jou! Ze zijn op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent die een uitdagende programmeeropdracht bij hen op wil gaan pakken. Wil jij graag aan de slag bij deze IT-dienstverlener en in een hecht team terechtkomen? Reageer dan nu en stuur je cv en motivatie op naar ons!

Het bedrijf is actief in de IT-dienstverleningssector. Ze proberen hun diensten continue te optimaliseren en aan te passen, zodat ze zo de concurrentie voorblijven.

Als meewerkstagiair zul jij je bezig gaan houden met programmeren in C# of .NET. Zo krijg je de mogelijkheid te helpen met het ontwikkelen van een custom made portaal. Deze functie dient gemaakt te worden om ervoor te zorgen dat de interne processen geautomatiseerd en gemanaged worden.

Als afstudeerder zul je zelfstandig (een deel van) deze opdracht op gaan pakken!

In een team met ervaren programmeurs zul jij veel leren van programmeren en je programmeervaardigheden verbeteren. Het is een uitdagende stage waarbij je goede begeleiding kan verwachten!

Het bedrijf is gesitueerd in de regio van Amersfoort en is actief als IT-dienstverlener. Ze werken veel met data en ze hebben enorm veel kennis in huis. De klant staat altijd centraal en er wordt in een hecht team gewerkt.

 

Vacaturenummer: 1865


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Informatica
  • HBO Embedded Software Development
  • HBO Industrial Automation
  • HBO Informatiebeveiliging
  • HBO Technische informatica

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.