849 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage Management Support in Amsterdam

19 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Secretarieel
Branche: Financiele dienstverlening
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste aanpakker (m/v) die StartGreen Capital kan ondersteunen in een efficiënte en effectieve dienstverlening.

Over stage bij StartGreen Capital

Vanuit meerdere duurzame fondsen en een crowdfunding platform biedt StartGreen Capital flexibele financieringsmogelijkheden waarmee zowel ondernemers als investeerders financieel rendement en duurzame en sociale impact kunnen realiseren. Middels een combinatie van marktkennis, netwerk en investeringservaring stimuleren we de ontwikkeling van innovatieve bedrijven evenals duurzame energieprojecten. De inbreng van StartGreen Capital gaat verder dan alleen het verstrekken van kapitaal. Ook na de transactie is StartGreen Capital een hands-on partner en voelen we ons mede verantwoordelijk voor het behalen van financieel en maatschappelijk succes.

Functieomschrijving

In jouw meewerkstage krijg je de kans om kennis te maken met verschillende facetten van een jonge, innovatieve, snelgroeiende onderneming in de duurzame financiële sector. Samen met het support team van StartGreen Capital ben je ervoor verantwoordelijk dat de organisatie en het management team zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen draaien. Onder begeleiding zal je werkervaring opdoen met agendabeheer, het telefonisch en schriftelijk beantwoorden van vragen van klanten (o.a. ondernemers en investeerders), event planning voor het management team, het ontvangen van gasten, archiveren en documenteren van informatie, office management en algemene managementsupport.


Vereisten

Profiel

Je bent een aanpakker die met plezier meerdere balletjes tegelijkertijd in de lucht kan houden. Je bent een kei in plannen en denkt altijd in oplossingen, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van onze klanten als het organisatieperspectief. Je houdt van afwisseling en voelt je thuis in een dynamische ondernemende omgeving waar veel beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid. Je werkt doelgericht en praktisch en communiceert effectief en klantvriendelijk. Je bent ondersteunend op een proactieve en initiatiefrijke wijze.

Je herkent jezelf in het volgende:

  • Bovenstaand profiel, dat ben jij!
  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van managementsupport, directiesecretaresse, office management of een andere relevante studierichting.
  • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands.
  • Je bent minimaal 5 opeenvolgende maanden beschikbaar.
  • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam.

Je hebt een streepje voor als je:

  • Ervaring of affiniteit hebt met de (duurzame) financiële sector.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je per direct een uitdagende meewerkstage voor minimaal 5 maanden. Er is veel ruimte voor eigen initiatief maar wij zorgen ook voor voldoende begeleiding. Wij bieden een aantrekkelijke stagevergoeding van €500, op basis van fulltime beschikbaarheid. Reiskosten worden in overleg vergoed. Wij werken in een klein en hecht team op een mooie centrale locatie in Amsterdam (Koninklijk Instituut voor de Tropen).

Als jij zin hebt in deze uitdaging en jezelf herkent in deze beschrijving, reageer dan met jouw motivatiebrief en CV.

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden

management  support  hbo stage  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.