1.011 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Project Manager Marketing, Sales & Research in Den Haag

12 maart 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Over jou
Het uitvoeren van een marktonderzoek en data verwerken in een grafiekje; dat kunnen velen. Maar het combineren van analyse en online marketing middelen binnen een voor jouw relevante branche? Dat is anders. In continu overleg met zowel jouw opdrachtgever als jouw projectteam benaderen onze vaste contact managers potentiële en huidige klanten van jouw opdrachtgever om data te verzamelen voor jouw benchmark onderzoek & markt analyse. Door middel van onze eigen onderzoek software zet je deze data en alle beschikbare middelen van jouw klant (visuals, blogs, whitepapers) om in een kwalitatief hoogstaand rapport en (social media) blogs voor jouw klant. Maar hoe presenteert de klant hierna nou precies jouw bevindingen met haar potentiële klant? Daarvoor ben jij in de lead. 

Hoe ziet jouw dag er uit?
Na een frisse douche, stap jij snel in onze  bedrijfsauto in onderweg voor een sessie met een nieuwe klant. Bij aankomst zit een sales,- en marketing team klaar voor een presentatie van jou en jouw leidinggevende. Nadat je een inspirerend gesprek hebt gehad, rij je weer terug richting kantoor. Nog vol energie van de sessie, klap jij je laptop open om je nieuwe mails te beantwoorden. Daarna zet je de informatie die je hebt verkregen tijdens de sessie vast in een werkdocument. Dit is een belangrijk onderdeel; jouw interpretatie en ideeën in dit document zullen daadwerkelijk gebruik worden bij de uitvoer van de campagne. 

Na de gezamenlijke lunch met je collega’s gaat je telefoon: de marketingmanager van jouw vaste klant is aan lijn met complimenten over je rapport en hij er naar uit ziet om het rapport intern te presenteren. Je vertelt hem dat je wat interessante ontwikkelingen in de resultaten van het onderzoek hebt gezien waar jij je volgende blog over zal schrijven en je adviseert hem om een management letter te schrijven zodat het rapport meer inhoud krijgt. Toch leuk dat jij als stagiair instructies & advies kan geven aan een topmanager....

Is het alweer 15:00 uur? Dan staat de afspraak voor een call via video conferencing met de volgende directeur in de agenda. 

Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet:
“Ik breng op basis van onderzoek mensen en markten bij elkaar, waarbij ik zelfstandig een opdrachtgever adviseer.”

Hoe word jij hier een specialist in?
Je doorloopt een leertraject speciaal ontwikkeld door ons waarbij je naast je training ook wordt getest en beoordeeld zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen op persoonsgebonden competenties en werk gerelateerde taken. Door een combinatie van een hoge zelfstandigheid met goede begeleiding ontwikkel je onder andere je onderzoek-, planning-, communicatie- en multitasking skills tijdens je stageperiode/ traineeship.

Wanneer dans je op de tafel?
Wanneer jouw klant op basis van jouw onderzoek een inhoudelijke blog publiceert op hun website waarbij je ziet dat de marketing afdeling jouw interpretatie en bevindingen heeft aangehouden.


Vereisten

Wie ben jij in onze dromen?
• HBO of WO-werk-en denkniveau
• Breed inzetbaar
• Mondeling en schriftelijk communicatief een master
• In het bezit van een gezonde affiniteit met marketing
• Ambitieus en enthousiast
• Zelfstandig en vol initiatief

Wij bieden:
• Een kijkje in de keuken van verschillende bedrijven;
• Enthousiaste, jonge en gedreven collega’s
• Gezellige werksfeer: gezamenlijk lunchen, borrels, teamuitjes, etc.;
• Een uitdagende stageplek met een mogelijkheid tot promotie binnen je stageperiode;
• Een duidelijk ontwikkelpad met concrete leerdoelen en een beoordelingstraject;
• Een stagevergoeding van minimaal €300 p/maand;
• Beschikking over een auto voor klantbezoek en interviews op locatie;
• De mogelijkheid tot het zelfstandig indelen van je werkweek.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Doorlopend in te vullen
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

The Blue Hour - Business Development We bieden een unieke manier van lead generation in de vorm van Research Based Sales; een inhoudelijke aanpak waarbij onderzoek centraal staat. De aanpak levert marktkennis en vooral nieuwe, gerichte leads op. Bovendien is het mogelijk om met het gesprek te "brengen" in plaats van te "halen". Onderzoekers van The Blue Hour benaderen namens haar opdrachtgevers respondenten en bieden een onderzoek aan naar de problematiek die speelt rondom een product of dienst. Het onderzoek wordt door middel van interviews uitgevoerd wat betekent dat onze onderzoekers de respondenten daadwerkelijk bezoeken.

Bedrijfsnaam: The Blue Hour


Bedrijfsnaam:

The Blue Hour


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.