1.011 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage HBO ICT Systeem beheerder in Raalte

5 maart 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Raalte
Soort werk: ICT
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Als System Administrator bestaat je primaire opdracht uit de ondersteuning van de IT. Je werkt zelfstandig om IT-gerelateerde incidenten op te lossen. Hierbij is het belangrijk dat je niet alleen oplossingsgericht werkt, maar de eindgebruiker ook kunt informeren en adviseren.

Je zal voornamelijk 1e en 2e lijns support geven aan je collega’s. De werkzaamheden bestaan uit het oplossen van storingen, changes en het uitvoeren van preventieve beheers acties. Je werkt in een omgeving met VMWare servers. Je hebt een sterk analytisch vermogen en je bent goed in staat om je werkzaamheden secuur uit te voeren en binnen bestaande systemen te troubleshooten.

Naast 1e en 2e-lijns beheer van de omgeving, kun je op een juiste manier een technische samenwerkingsrelatie onderhouden met leveranciers en ook is het aansturen van externe partijen je niet vreemd. Belangrijk is dat jij aansturend vermogen hebt, je weet hoe je het werk moet verdelen op de werkvloer en je collega’s durft aan te spreken op houding en gedrag op het ICT-vlak. Vanzelfsprekend is het dat je met hen kennis deelt en zo probeert de ICT naar een volgend niveau te tillen.


Vereisten

  • Je hebt affiniteit met de werkzaamheden (gebruikerssupport, werkplek en serverbeheer). Kennis van computers en netwerken is uiteraard een must. Microsoft netwerken (Windows, 7, 10, Windows 2010, 2016, Vmware ESXi en Exchange) kennen geen geheimen voor jou. Kennis van draadloze netwerken, Citrix, IP telefonie en firewalls is een mooie aanvulling.
  • Basiskennis op het gebied van netwerken is een pré. Je bent in staat om snel ICT problemen te analyseren , op te lossen en dit concreet te communiceren. Je bent service-, klant- en resultaatgericht. Als jij enthousiast wordt van werken in een kleine organisatie en klanttevredenheid belangrijk vindt, ben je hier absoluut op je plek!
  • Het is belangrijk voor jou om zowel in een team als zelfstandig te kunnen werken en je bent toegerust met actuele kennis, inzichten, houdingen en vaardigheden. Een adviserende rol spreekt je aan. Je bent in staat om jouw eigen kennis, kunde en ervaring te verwerken in adviezen en op maat voor te stellen aan jouw collega's.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.