1.000 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage: Marketing, Fondsenwerving in Amersfoort

27 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amersfoort
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: € 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zetten ons in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen wij voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.

De unit Fondsenwerving van de afdeling Marketing is verantwoordelijk voor fondsenwerving in zowel de particuliere als zakelijke markt. De Fondsenwervers voor de zakelijke markt houden zich bezig met fondsenwervende activiteiten gericht op het bedrijfsleven en het stimuleren van acties. Voor de zakelijke fondsenwerving hebben we plaats voor een stagiair die onder andere de acties gaat begeleiden en ondersteunen.

 

 


Vereisten

Wat wordt er van je verwacht als stagiair?
Je ondersteunt de Fondsenwervers bij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van sponsoring en acties, waarbij de nadruk ligt op het begeleiden en ondersteunen van door particulieren, scholen en bedrijven georganiseerde acties. Die acties zijn zeer gevarieerd en kunnen van alles zijn: een sponsorloop, een buurtfeest of de verkoop van zelfgemaakte artikelen.

Wij vragen
Je studeert een relevante studie zoals Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde op minimaal HBO- niveau en je bent minstens vijf maanden beschikbaar voor minimaal vier dagen per week. Je bent enthousiast, weet van aanpakken en hebt een proactieve instelling. Verder kun je goed plannen en organiseren en uitstekend zelfstandig werken. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van fondsen.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

marketing  pr  fondsenwerving  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 1 juni 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zetten ons in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen wij voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met één van ons heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.