1.182 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair - Multimedia Design in Groningen

8 maart 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Groningen
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Traineeship
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar een stagiair (praktijkstage Communicatie & Multimedia Design). We zoeken iemand die zich helemaal wil uitleven op het ontwerpen van alle creatieve uitingen die nodig zijn voor onze campagnes en bedrijfsuitingen. Denk hierbij aan ontwerpen voor landingspagina's, bedrijfspresentaties, fotografie, bewerking van (stock)foto's en video's, etc. Ook zijn er mogelijkheden om je eigen advertorials vorm te geven en nieuwe leadformulieren te creëren in samenwerking met het creative team. Verwacht dus veel diversiteit in je werkzaamheden!

Je zult deel uitmaken van ons ‘Creative’ team. We zoeken iemand die er plezier in heeft om goedwerkende designs te maken voor de meest uiteenlopende doeleinden. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid, je draagt bij aan het resultaat van het bedrijf en je werkt in een team van gedreven, enthousiaste professionals. Veel van hen zijn ooit zelf als stagiaire bij ons begonnen!

Wij zijn een online mediabureau dat gespecialiseerd is in leadgeneratie via native en display advertising. We nemen ons werk serieus, maar de werksfeer is juist erg informeel. We zijn een platte organisatie waar we niet van wollige marketingtaal houden en met beide benen op de grond staan. Geen woorden maar data. Wij werken voor grote, internationale klanten als bijvoorbeeld AudioNova, Hello Fresh en Monuta. Dit doen we in vele landen en op verschillende traffic sources.

Wat krijg je?

Om te beginnen krijg je natuurlijk een stagevergoeding. Daarnaast kun je erop rekenen dat we je in jouw ontwikkeling investeren door je tijd en aandacht en serieuze opdrachten te geven. Je hebt bij ons alle ruimte voor je creativiteit en ambitie. Verder krijg je zomaar een geweldig team cadeau. Daarmee doe je, naast hard werken, ook veel leuke dingen. Zo zijn we vorig jaar een weekend naar Spanje geweest met het hele team om onze successen samen te vieren.

Zie je dit wel zitten? Reageer direct en laat weten waarom je bij ons wilt stage lopen!


Vereisten

  • Woonachtig omgeving Groningen
  • Praktijkstage, geen afstudeerstage/focus op onderzoek
  • Stagevergoeding
  • Free lunch
  • Geweldig team
  • Uitdagend werk dat bijdraagt aan het resultaat
  • Mogelijkheid tot aanblijven na stage op freelance basis of tijdelijk contract

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een online mediabureau in Groningen dat gespecialiseerd is in leadgeneratie via native en display advertising. We nemen ons werk serieus, maar de werksfeer is juist erg informeel. We zijn een platte organisatie waar we niet van wollige marketingtaal houden en met beide benen op de grond staan. Geen woorden maar data. Wij werken voor grote, internationale klanten als bijvoorbeeld AudioNova, Hello Fresh en Monuta. Dit doen we in vele landen en op verschillende traffic sources.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.