1.146 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Lijndienst Support | Reisorganisatie in Enschede

29 maart 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Enschede
Soort werk: Administratief
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wil jij stage lopen bij de grootste reisorganisatie van de Benelux? Wil jij dit doen binnen de afdeling Lijndienst Support? Wij hebben dan de perfecte plek voor jou!

De afdeling Lijndienst Support is gespecialiseerd in het verkopen van luchtvaarttickets (IATA). Via verschillende distributiekanalen worden tickets verkocht voor Touroperating. Jaarlijks ontvangen meer dan 200.000 passagiers hun ticket van deze afdeling. De medewerkers op de afdeling Lijndienst Support zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning en afhandeling van de verkoop van lijndienstvluchten ten einde een goede service te verzekeren. De reisbureaus, het Contact Center en onze airline worden ondersteund met betrekking tot vragen en problemen betreffende lijndienstboekingen.

Op de afdeling Lijndienst Support houd jij je als stagiair(e) onder andere bezig met het (telefonisch) beantwoorden van vragen van de reisbureaus en het afhandelen van reserveringen, waar iets bijzonders mee aan de hand is. Daarnaast houd jij je bezig met het printen van tickets, het zorg dragen voor de administratieve verwerking en het versturen van de reisbescheiden. Tevens controleer jij de boekingen die door de reisbureaus of het Contact Center naar Lijndienst Support worden doorgestuurd en handel jij deze boekingen verder af.


Vereisten

Je laat tijdens je stage zien leergierig te zijn en je kan nauwkeurig en zelfstandig werken. De stage zal starten in mei 2018. Daarnaast neem je de volgende kennis en ervaring met je mee:

  • Je volgt een MBO opleiding met toeristische aspecten, bij voorkeur in de richting van de luchtvaart

Ben jij op zoek naar een leerzame stage waarin jij je goed kunt ontwikkelen? Solliciteer dan voor deze interessante stage bij de marktleider van Nederland!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 01-05-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Aanbevolen stages

Research Medewerker/Marketingassistent
Doetinchem

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.