1.157 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage CRM voor een grote touroperator in Rijswijk

5 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rijswijk
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Het Customer Relationship Management (CRM) team houdt zich bezig met alle marketing uitingen die gebruik maken van 1 op 1 communicatiekanalen. Je kan hierbij denken aan e-mail, post,  sms, apps, of de inzet van telefoon. Door middel van de juiste boodschap, naar de juiste klant op het juiste moment, via juiste kanaal te sturen wordt de effectiviteit op het gebied van 1-op-1 klantcommunicatie maximaal opgezocht. Alle campagnes zijn uiteindelijk  onder te verdelen in 4 verschillende fasen van de levenscyclus van klanten: voor het boeken, tussen boeken en vertrek, tijdens de vakantie en na terugkomst. In dit team wordt de hele ontwikkeling van een campagne gedaan. Eerst analyseren we welke klantgroepen we met welk aanbod willen benaderen. De campagne uiting denken we verder uit en we maken de communicatie uitingen. Vaak schrijven we teksten, selecteren we aanbiedingen of zoeken we geschikte beelden. Na het versturen van de campagne, monitoren we het resultaat en sturen we bij. We testen veel met verschillende versies naar aparte groepen om zo te leren hoe we in de toekomst beter in kunnen spelen op het gedrag en de wensen van onze klanten.

Je versterkt het CRM team. Je zal meedraaien als een volwaardige collega, waardoor jij zelf de touwtjes in handen hebt om het meest mogelijk uit je stage te halen. Je houdt je o.a. bezig met het ontwikkelen en testen van e-mails. Je ondersteund de CRM marketeer bij het opzetten van nieuwe 1 op 1 marketingcampagnes en/of projecten (bijvoorbeeld het uitwerken van verschillende (multivariaat) test scenario’s om de email resultaten te maximaliseren).

Je gaat je eigen project binnen de verantwoordelijkheden van het CRM team uitvoeren. Jij maakt het plan, past het aan o.b.v. feedback uit het team en voert deze uit. Dit kan in de vorm van een schoolopdracht of een project binnen je stage. Zo’n project is echter maar een deel van je stage, bij ons leer je het meest als je de hand uit de mouwen steekt en met ons meedraait.


Vereisten

Je hebt een passie voor online marketing, bent proactief, enthousiast en creatief. Des te meer dingen jezelf oppakt, des te leuker en leerzamer je stageperiode gaat zijn binnen ons bedrijf! Verder neem je de volgende kennis en ervaring met je mee:
  • Je communiceert makkelijk en hebt een goed ontwikkeld gevoel voor taal
  • Organisatorisch sterk en oog voor detail
  • Een HBO of WO bachelor opleiding, in de richting van marketing

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 03-09-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.