1.151 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Customer Service Agent Airport Balie Schiphol in Rijswijk

6 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rijswijk
Soort werk: Callcenter / Customer service
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij in het bezit van communicatievaardigheden, en wil je deze laten zien bij onze Airportbalie op Schiphol? Bekijk dan snel deze stagevacature!

Voor de airportbalie op Schiphol is het van groot belang dat je service verleent aan de passagiers en ook het informeren van de passagiers. Je zorgt er daarnaast voor dat je de passagiers opvangt en informeert bij (grote) vertragingen.

Je lost op een adequate wijze ad-hoc problemen van klanten op en draagt zorg voor verzending van Company Mail. Naast het begeleiden van de passagiers ligt de nadruk op het verkopen en boeken van onze producten en geef je hier de reisbescheiden voor af. Ook last minute reisbescheiden geboekt via onze reisbureaus of via onze internetsites worden op Schiphol afgegeven. Tevens bereid je voor de volgende dag de passagierslijsten en vluchtschema’s van de chartervluchten van van onze airline voor en licht je de afhandelaars en luchtvaartmaatschappijen in over de last-minute aanvullingen en annuleringen.


Vereisten

Je bent in het bezit van goede contactuele eigenschappen en een uitstekend gevoel voor serviceverlening. Je bent flexibel en stressbestendig en hebt een representatieve uitstraling. De werkzaamheden kunnen 7 dagen per week en 24 uur per dag plaatsvinden. Dit houdt in dat je op alle tijden Schiphol moet kunnen bereiken.

De periode van de stage zal beginnen in november 2018 en tenminste 5 maanden gaan duren. Daarnaast zal je de volgende kennis en ervaring met je meenemen:
  • minimaal MBO niveau 3, bij voorkeur de richting Toerisme of Luchtvaartdienstverlening;
  • Minimale leeftijd van 18 jaar;
  • eerdere stage-ervaring is een pre.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Distributie / Transport & Logistiek
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 29-10-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.