1.151 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Customer Support in Rijswijk

6 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rijswijk
Soort werk: Receptionist(e) / Telefonist(e)
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Het Customer Services Center vormt het hart van de grootste reisorganisatie van Nederland. Op deze afdeling worden alle reserveringen van onze diverse merken aangenomen en verwerkt. Wekelijks worden duizenden vragen behandeld en vele boekingen gemaakt. Het Customer Services Center bestaat uit drie locaties: Enschede, Rijswijk en Curaçao.

Vereisten

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s voor de afdeling Customer Support, een onderdeel van het Customer Services Center.
Als stagiaire van onze afdeling Customer Support heb je rechtstreeks contact met particuliere klanten en reisagenten die bij ons een vakantie hebben geboekt. Dit contact verloopt hoofdzakelijk via telefoon of e-mail.
Je houdt je bezig met het afhandelen van wijzigingen of klachten voor, tijdens en na afloop van de reis. Je speelt in op de klantbehoefte en geeft persoonlijk advies. Ook Social Media heeft invloed op onze klanttevredenheid en speelt daarom binnen onze afdelingen een belangrijke rol. Wij willen de beste service leveren aan onze klanten, waar jij ook verantwoordelijk voor bent.

Als stagiair(e) op de Customer Services Center werk je, na een gerelateerde starterstraining, volledig mee als medewerker. Samen met collega’s en stagiair(e)s vorm je een team binnen deze afdeling.

Functie-eisen

Je bent enthousiast en je laat tijdens je stage zien dat jij je verantwoordelijk voelt voor een optimale klantervaring. Je bent flexibel, doortastend en denkt in uitdagingen in plaats van problemen. Ook deins je er niet voor terug om een moeilijk gesprek te voeren. Je laat zien dat je leergierig bent, de stage is bedoeld om jou zo veel mogelijk te laten leren over het vak. Wij garanderen een leuke en afwisselende stageplaats, een goede stagevergoeding en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast neem je de volgende ervaring en kennis met je mee:

  • Je volgt een toeristische MBO of HBO – opleiding
  • Je zoekt een voltijdstage vanaf september 2018

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 03-09-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.