1.157 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage HR Recruitment in Rijswijk

6 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rijswijk
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Personeel | Organisatie
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij een talent in het matchen van kandidaten met ons als werkgever? Wil je alles leren over de veelzijdigheid van het recruitmentvak? Dan bieden wij een unieke kans!

Binnen onze HR organisatie bevindt zich de afdeling Resourcing, Learning & Talent Management (RLT). Wij houden ons bezig met recruitment, onboarding, people development, leaderschip development en succession planning.
 
Het team bestaat uit een Learning Partner, e-Learning Specialist, Education Coördinator, Talent Manager, Teamleader Recruitment & Selection, Recruiters, Campus Recruiter, Teamleader Training en Trainers en wordt aangestuurd door de Head of Resourcing, Learning & Talent Management. Het is een nieuw team van enthousiaste collega’s die samen aan veel mooie projecten werken.

Je gaat stage lopen binnen het onderdeel Resourcing en ondersteunt de Campus Recruiter en Education Coördinator. Je zal ondersteuning bieden binnen het gehele recruitmentproces en bij de samenwerking met onderwijsinstellingen. Je inventariseert de stage vacature behoefte, schrijft wervende vacatureteksten, publiceert de vacatures op diverse kanalen waaronder op schoolpagina’s, promoot onze vacatures tijdens events, workshops, stagemarkten en stagevoorlichtingen. Dit natuurlijk allemaal afgestemd op de juiste doelgroep. Je ondersteund daarnaast ook bij de activiteiten die ondernomen worden in de samenwerking met onderwijsinstellingen. Denk bijvoorbeeld het optimaliseren bij het huidige proces in de samenwerking en bij het ontwikkelen van presentaties en workshops. Ook zal je zelfstandig werken aan een aantal projecten. Denk bijvoorbeeld aan een project rond het vinden van de juiste doelgroep: wat spreekt de doelgroep aan en hoe kunnen wij deze doelgroep bereiken, boeien en aan ons verbinden.


Vereisten

Wij zijn op zoek naar een leergierige student die zelfstandig kan werken. Om de projecten goed uit te kunnen voeren ben je stressbestendig en pas je jouw helikopterview toe. Met je interesse voor recruitment ga je iedere dag vol energie en enthousiasme aan de slag. Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee:
  • 3e jaars HBO-student Personeel & Arbeid / Human Resources Management;
  • je beschikt over goede taal- en communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) in het Nederlands en Engels;
  • kennis van Word, Excel en Powerpoint;
  • je kunt je identificeren met onze kernwaarden; Trusted, Unique, Inspiring.

De stage gaat van start vanaf september 2018 voor de duur van 5 of 10 maanden.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 03-09-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.