1.151 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.



Stage Online Marketing in Rijswijk

6 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rijswijk
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij de persoon die ons gaat helpen met onze online marketing campagnes? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Op deze afdeling worden alle online marketing campagnes van ons opgezet en beheerd. De belangrijkste functie van de afdeling is het maximaliseren van de omzet online door het bereiken van de juiste personen en doelgroepen op het internet middels verschillende online marketing kanalen. Denk hierbij aan Google, Facebook, Affiliate Marketing, Bannercampagnes, Twitter, Video Marketing, etc. Door het inzetten van de juiste uitingen en het goed meten van de resultaten kunnen we de maximale resultaten bereiken.


Vereisten

Je gaat meelopen op de afdeling E-Commerce, in het multidisciplinaire team Digital Marketing 2 met daarin allerlei enthousiaste online marketing specialisten. Je gaat dit team ondersteunen in allerlei werkzaamheden rondom Display, Affiliates, Retargeting en Paid Social voor onze websites.

Voor het affiliate marketing programma help je met het maken van rapportages, het keuren van orders en nieuwe publishers, het uitsturen van campagnebriefings, het uitsturen van topdeals en het onderhouden van de relaties met partijen zoals Skyscanner, WeFlyCheap, Travelta en Zoover.

En je gaat aan de slag met online advertising, allemaal op basis van data. Je zorgt voor winstgevende bannering op websites zoals NU.nl en winstgevende advertenties op Facebook. Dit doe je door continu te optimaliseren (biedingsmanagement, advertentie-aanpassingen etc.) op ROI en uitvoeren van allerlei A/B testen. Maar je zet ook grote online video- en bannercampagnes op wanneer we bijvoorbeeld Kortingsdagen, Ticketsale, Vroegboekkorting of Last Minutes hebben.

Je hebt oog voor detail, en bent creatief. Je laat zien dat je secuur te werk gaat en analytisch ingesteld bent. Daarnaast neem je de volgende kennis en vaardigheden mee.

  • Je zit in het derde of vierde jaar van de  HBO opleiding Commerciële Economie, Communicatie, Bedrijfskunde of Marketing;
  • Je kunt goed overweg met MS Office (Excel, Word en PowerPoint);
  • Affiniteit met online marketing is een pré.

De stageperiode begint in september 2018. Een professionele en resultaatgerichte omgeving waarin jij de kans hebt het verschil te maken. Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Wij garanderen een leuke, uitdagende en afwisselende stageplaats en een goede stagevergoeding.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!




Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 03-09-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »



Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.