1.141 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage SEO in Rijswijk

6 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rijswijk
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ga jij ervoor zorgen dat met slimme omschrijvingen, TUI bovenaan de zoekresultaten komt? Dan is de afdeling Search Engine Optimalisation op zoek naar jou!

SEO is een subafdeling van e-Commerce, wat weer onder Digital Channels valt. Op deze afdeling worden online marketing campagnes van ons bedrijf opgezet en beheerd. De belangrijkste functie van de afdeling is het maximaliseren van de omzet online door het bereiken van de juiste personen en doelgroepen op het internet middels verschillende kanalen. Denk hierbij aan Google, Facebook, Affiliate Marketing, Bannercampagnes, Twitter, Video Marketing, etc. Door het inzetten van de juiste uitingen en het goed meten van de resultaten kunnen we de maximale resultaten bereiken.

Je gaat meelopen op afdeling E-Commerce, in het team SEO. Je werkzaamheden bestaan uit verschillende werkzaamheden. Op operationeel niveau hou je je bezig met het schrijven van vriendelijke content voor op onze website, bijvoorbeeld op de blog. Ook hou je je bezig met het optimaliseren van bestaande content, om zo veel mogelijk bezoekers aan te trekken.
Op strategisch niveau ondersteun je bij het opzetten van campagnes. Help het maken van analyses en rapportages trek je hier conclusies uit.


Vereisten

Je hebt oog voor detail, bent creatief en een echte woorden tovenaar. Je laat zien dat je secuur te werk gaat en analytisch ingesteld bent. Daarnaast neem je de volgende kennis en vaardigheden mee:
  • Je zit in het derde of vierde jaar van de  HBO opleiding Commerciële Economie, Communicatie, Bedrijfskunde of Marketing;
  • Je kunt goed overweg met MS Office (Excel, Word en PowerPoint);
  • Affiniteit met SEO marketing is een pré.

De stageperiode begint in september 2018. Een professionele en resultaatgerichte omgeving waarin jij de kans hebt het verschil te maken. Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Wij garanderen een leuke, uitdagende en afwisselende stageplaats en een goede stagevergoeding.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 03-09-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.