1.037 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.



Stage Apeleuke kampbegeleider sportief zomerkamp in Amersfoort

9 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amersfoort
Soort werk: Recreatief / Sport / Toerisme
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Dit is het eerste jaar dat wij een zomerkamp organiseren in Amersfoort. De kampweek staat ingepland van maandag 23 juli tot en met vrijdag 27 juli bij Fit Academy Bokkeduinen. Het kamp is voor kinderen van 4 t/m 9 jaar.

Om goed voorbereid het kamp te starten, organiseren wij in de week voorafgaand aan de kampweek een opleidings/kennismakingsdag. Tijdens deze gezellige dag zullen wij met elkaar doornemen hoe de week eruit ziet, wat er bij zo’n week komt kijken en wie waar verantwoordelijk voor is. Ook zullen we het openings- en sluitingsdansje oefenen en de gedragsregels voor kinderen en begeleiders doornemen. De exacte datum voor deze dag volgt nog.

Er worden verschillende sporten aangeboden tijdens het kamp. Voor een aantal sporten zullen er ook clinics/workshops worden aangeboden. Uiteraard is er ook een stormbaan aanwezig en zijn er waterspellen! 

Gedurende de dag is er ook een rustruimte beschikbaar, waar kinderen kunnen uitrusten,  tekenen en spelen. Ook in deze ruimte is begeleiding aanwezig. Natuurlijk zit je hier niet de hele dag, maar zal dit afgewisseld worden met het begeleiden van spellen. De EXTRA opvang mogelijkheid wordt als service voor ouders aangeboden, zodat zij het kamp kunnen combineren met hun werk. Hier hoeft niet de volledige begeleiding bij aanwezig te zijn. Wel zijn wij natuurlijk achter de schermen bezig met klaarzetten, opruimen en evalueren, waardoor een dag in de meeste gevallen van 8.00 tot 18.00 uur zal duren.        


Vereisten

Eigenschappen die van belang zijn:   

● Enthousiast & energiek​

● Representatief naar ouders​ → Je hebt de verantwoordelijkheid over het kind van ouders. Zij zullen een praatje met je willen maken, zullen vragen hebben, willen foto’s toegestuurd krijgen.    

● Affiniteit met kinderen​ → Ons doel is het verzorgen van de coolste week van de vakantie voor de apekoppies. Voor een groot deel, bepaal jij die week :)   

● Teamplayer​ → We zetten deze week met z’n allen neer. Communicatie en gezelligheid onderling zijn de sleutel tot succes!   

Wat bieden wij? 

● Een super gezellige week met je (nieuwe) vrienden ​→ met elkaar zorgen we voor de sfeer om de week als een onvergetelijke vakantie te laten voelen.   

● Leerzame opleidingsdag + week ​ → Niet alleen kennis over de kampweek, maar ook over de algemene omgang met kids. Daarnaast evalueren we aan het eind van iedere dag. Hier kunnen we leerdoelen en situaties bespreken (onder het genot van  een drankje), zodat we hier met zijn allen van leren.   

● Kleding​ → Begeleiders T-shirt om herkenbaar te zijn voor de kinderen, ouders en externen.

● Eten en drinken gedurende de week​ → Wij zorgen voor de energieke maaltijden, tussendoortjes en de drankjes. Uiteraard zal er ook een biertje te nuttigen zijn na de kamptijden.  

● Een tof cadeau!​ → Dat blijft nog even een verrassing :) 

● Lachende apekoppies​ → Het klinkt cliché, maar alle energie die je er in stopt, krijg je dubbel en dwars terug! 

● Een extraatje voor op je CV​ → Natuurlijk altijd lekker meegenomen! 

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!




Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Stageperiode: In overleg
Startdatum: 23-7-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »



Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.