1.037 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair(e) Internationale Campagnes & Projectsupport (fulltime) in Den Haag

17 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Voor het hoofdkantoor van NBTC Holland Marketing zijn wij per september 2018 voor minimaal 5 maanden op zoek naar:

Stagiair(e) Internationale Campagnes & Projectsupport (fulltime)

NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de branding en marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Via het merk 'Holland' zet NBTC Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen.

Voor de wereldwijde promotie van Nederland zijn wij actief in Europa, (Zuid-)Amerika en Azië. Op het hoofdkantoor in Den Haag (40 medewerkers) wordt de marketingstrategie voor ‘Holland’ bepaald en worden campagnes ontwikkeld. De NBTC-vestigingen in de diverse landen zijn verantwoordelijk voor de lokale marktbewerking en uitvoering van de marketingcampagnes.

De afdeling Business Development & Operations (BD & Ops) draagt zorg voor de coördinatie, (internationale) organisatie en financiering van projecten ten behoeve van partners op basis van adviserende verkoop en relatiebeheer. 

De projectacquisitie, ontwikkeling en uitvoering worden centraal aangestuurd, in de meeste gevallen vanuit het hoofdkantoor. De marketingbenadering (online en offline) vindt geïntegreerd plaats. De primaire focus van het landennetwerk is de levering van kennis voor de beste strategische lokale benadering, de communicatie naar de lokale markt(partijen) en de uitvoering van projecten en marketing- en pers & PR activiteiten, alsook de acquisitie van lokale partners.

Stage-inhoud

NBTC is op zoek naar een stagiair(e) die mee gaat werken op de afdeling BD & Ops. De stage is een meewerkstage waarbij je actief wordt betrokken bij de organisatie van internationale (consumenten)campagnes. Als stagiair(e) werk je mee met het team en ondersteun je de projectmanager(s) bij de coördinatie, planning, uitvoering en evaluatie van de campagne-activiteiten. Je bouwt kennis op van de markten waar de bezoekers vandaan komen, doet ervaring op met projectmanagement en krijgt inzicht in het gebruik van een breed scala aan marketingtools op het gebied van B2C en B2B.

Een glimp van de werkzaamheden:

 • Ondersteunen van de projectmanager in      het realiseren van zijn/haar doelstellingen. Je kan hierbij denken aan het      maken van planningen, samenstellen van project- en partnerevaluaties en      afstemming met de partners in Nederland omtrent activiteiten
 • Het zelfstandig in gang zetten van      externe projecten zoals bijvoorbeeld een FAM trip voor touroperators en      alle werkzaamheden die daarbij komen kijken (samenstellen programma,      boeken van vluchten en hotels, bevestigen afspraken, communicatie met alle      betrokkenen, etc.)
 • Administratieve werkzaamheden komen aan      bod zoals monitoren van de financiële voortgang, notuleren, verzamelen      content, maken van naambadges etc.

Vereisten

Stage-eisen

 • Derde of vierdejaars Hbo-student richting Event Management, Commerciële Economie, Marketing
 • Meeloopstage (afstudeeronderzoek niet mogelijk)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Flexibel
 • Sterk in organiseren en coördineren
 • Communicatief sterk; zowel zakelijk als sociaal
 • Assertief
 • Initiatiefrijk
 • Accuraat

Stage arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een vergoeding van € 300,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. De werktijden zijn 8,5 uur per dag, waarin een half uur pauze is opgenomen. Dus bijvoorbeeld van 08.30 tot 17.00. Daarnaast kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding, indien je niet in het bezit bent van een studentenabonnement (ov) op het openbaar vervoer. Hieronder vallen ook eventuele periodes waarin er geen gebruik van kan worden gemaakt.  Bovendien heb je recht op twee verlofdagen per maand. Tevens bieden wij jou een inspirerende werkomgeving op ons hoofdkantoor in Den Haag (vlakbij station Ypenburg).

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats? Solliciteer dan direct!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 04-09-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsnaam: NBTC


Bedrijfsnaam:

NBTC


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.