763 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Uitdagende (meewerk)stage Marketing en Communicatie in Amsterdam

15 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Onderwijs | Opleiding | Training
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wil je graag alle facetten van het communicatievak uitproberen en ben je op zoek naar een afwisselende werkstage? Dan zijn we op zoek naar jou, want op onze Marketing & Communicatie afdeling is geen enkele dag hetzelfde. Wij ondersteunen meerdere locatie van een middelgrote mbo-instelling in Amsterdam. We verzorgen de branding, regelen voorlichtingsmateriaal en bewaken de huisstijl. Zowel de interne als externe communicatie loopt via onze afdeling. Events, communicatie rondom veranderingen (en dat zijn er heel wat in het mbo én bij onszelf), social media, de website en intranet: we werken hard om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen en houden.

Vereisten

Kom je bij ons stagelopen, dan moet je wel van aanpakken houden. Soms ook echt letterlijk ‘de handen uit de mouwen steken’. Je ondersteunt onze afdeling bij alle werkzaamheden, dus zowel de interne als externe communicatie activiteiten en onze voorlichtingsactiviteiten. Als je handig bent met Photoshop/ InDesign is dat een absolute pré.

Wat bieden we jou? Een omgeving waar je in een klein team veel kunt leren (en doen!) als het gaat om het communicatievak. Zo krijg je alvast een goed idee welke richting binnen het vak je het beste ligt. Een goede basis voor het vervolg van je carrière: Hallo toekomst, ik kom eraan!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Augustus 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

ROC TOP is een kleinschalige mbo-organisatie met vestigingen in Amsterdam en Almere, waarbij persoonlijke aandacht voor de leerling erg belangrijk is. ROC TOP geeft aan zon 4.500 studenten praktijkgericht onderwijs.

Bedrijfsnaam: ROC TOP


Bedrijfsnaam:

ROC TOP


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.