1.096 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair HR Management bij Albron Center Parcs De Huttenheugte in Dalen

14 mei 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Dalen
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Horeca | Catering
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Albron is een landelijke foodserviceorganisatie. Dagelijks genieten alle gasten van Center Parcs in de Nederlandse en Belgische vakantieparken van de gastvrijheid van Albron. Wij verzorgen daar het eten en drinken in de verschillende restaurants en in de supermarkten. In ieder restaurant Verrassen, Verleiden en Verwennen we onze gasten op een bijzondere manier.

Dit is wat je vertelt op verjaardagen ‘Ik werk op de personeelsafdeling, waar ik het eerste aanspreekpunt ben voor de medewerkers, zorg voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers en daarnaast administratieve taken uitvoer.’
Lotte (20):Ik dacht dat ik hele dagen op kantoor zou zitten, maar dat valt reuze mee! Regelmatig loop ik een rondje over het park om te praten met nieuwe medewerkers.

Het park Park De Huttenheugte ligt in de prachtige provincie Drenthe. Het park de Huttenheugte onderscheidt zich van andere parken door de vele activiteiten die er kunnen worden gedaan. Op het park is er de Aqua Mundo met verschillende baden, een midgetgolfbaan en kun je klimmen en abseilen bij de klimmuur. Verder zijn er meerdere excursies en sportactiviteiten die je op het park kunt doen en is ook buiten het park genoeg te doen. De Huttenheugte heeft de Adventure Zoo Wildlands waarin je een interactieve reis maakt over de wereld om de meest bijzondere dieren te bekijken.

Dit doe je echt Als HR-stagiair loop je mee op de afdeling HR van Albron Center Parcs De Huttenheugte. Je werkt samen met het HR team, bestaande uit een HR-Manager en een HR-Consultant. Door jullie intensieve samenwerking zorgen jullie voor de realisatie van het vastgestelde personeelsbeleid. Alle facetten van het HR vak komen aan bod. Albron Center Parcs is een dynamische organisatie waarbij er ruimte is om verbetervoorstellen te doen en deze adviezen daadwerkelijk in praktijk om te zetten. jouw adviezen meteen uitgewerkt kunnen worden. Wij zijn daarom op zoek naar een stagiair die zelfstandig zaken aanpakt en niet bang is voor verantwoordelijkheid.
Als HR-stagiair ondersteun je volledig op alle gebieden van in - , door – en uitstroom. Je bent mede verantwoordelijk voor:

- Werving & Selectie

- Ziekteverzuim (meldingen verwerken, acties ondernemen)

- Opleiding en ontwikkeling van de medewerkers (verzorgen en administratie van verschillende opleidingen)

- Op jouw initiatief en kunde kan je takenpakket uiteraard verder worden uitgebreid.

- Afhankelijk van jouw ambitie en onze mogelijkheden werk je aan een specifiek onderzoek- of project.  

Onze menukaart voor jou - Een aantrekkelijke stagevergoeding - De mogelijkheid om op het park te verblijven - De mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op het park - Veel praktijkervaring - Mooie (persoonlijke) ontwikkelkansen  

Lotte: ‘’Al vanaf  de eerste week zat ik één  dag in de week alleen op kantoor. Ik schrok wel even toen ik dat hoorde, maar het voelt goed om zo snel zo veel verantwoordelijkheid te krijgen. En als je even iets niet weet bel je gewoon naar een stagiair op een ander park.’’ Vereisten

Belangrijke ingrediënten voor deze stage:

- Je volgt een relevante HBO-opleiding (HRM of Hoger Hotelmanagement)

- Je bent minimaal 20 weken beschikbaar

- Je bent nauwkeurig en integer - Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden - Je hebt overtuigingskracht

- Je bent niet bang om de telefoon op te nemen

- Horeca ervaring is een pré

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij verzorgen het eten en drinken in Horeca en Retail Food outlets in Nederland en BelgiŽ! Als cateraar zijn wij op diverse locaties werkzaam, maar altijd onder het dak van een ander. Je werkt in een unieke omgeving, vol met onalledaagse aspecten en gasten die we de tijd van hun leven bezorgen. Dit maakt deze werkplek voor jou uitdagend, kleurrijk en altijd vol verrassingen!

Bedrijfsnaam: Albron Center Parcs De Huttenheugte


Bedrijfsnaam:

Albron Center Parcs De Huttenheugte


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.