1.151 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage Deveoper / Architect in Uden

3 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Uden
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 600
Land: Nederland

Omschrijving stage

Kom jij bij ons afstuderen? 

Als groeiend IT bedrijf zoeken wij continu naar jonge talenten die de wereld willen verbeteren met slimme integrale informatiesystemen en uitdagingen met beide handen aangrijpen om onze systemen in verschillende branches (o.a. Zorg, Goede Doelen, Bouw) nóg slimmer te maken!

Wij zijn een informele no-nonsense organisatie waarbij je wordt omringd door een mix van jonge en ervaren gedisciplineerde ontwikkelaars en consultants. Al meer dan 33 jaar gaan wij geen uitdaging uit de weg en maken we samen met onze klanten en branchepartners (sinds 2003) specifieke informatiesystemen voor de integrale ondersteuning van hún bedrijfsprocessen.

Binnen de Community zien we geen problemen maar uitdagingen, dit houd je scherp! Dagelijks stoppen we veel energie in het bedenken van duurzame oplossingen waarbij we zo veel mogelijk (her)gebruik maken van al de aanwezige functionaliteit. Je krijgt van ons ruimte voor eigen initiatieven en creativiteit en verlangen van jouw dat je eigen ideeën aanbrengt en out of the box denkt.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan onze Community en de wereld sneller, beter, flexibeler en goedkoper maken met slimme informatiesystemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Mogelijke afstudeer thema's:

 • Modulecompositie: onderzoek naar mogelijkheden om functies meer modulair op te bouwen (“loose-coupling”, service oriëntatie); 
 • Lifecycle management van onze database en scripts: verbeteren van de mogelijkheid om ongebruikte code te detecteren (o.a. op basis van daadwerkelijke executie van code); 
 • Scripts compileren: onderzoeken van mogelijkheden om performance te verbeteren door scripts te compileren; 
 • Onze app: uitbreiden van de multi-platform mobile app, bijvoorbeeld met ondersteuning van push notificaties; 
 • Database indexering technieken: onderzoeken van mogelijkheden voor performance-optimalisatie rondom het gebruik van database-indexen;
 • Webclient: onderzoeken en realiseren van (user interface) web componenten, om de volledige ERP applicatie op het web beschikbaar te stellen.

Wat hebben we je verder te bieden?

Als afstudeerder krijg je de kans om bijzondere onderzoeken te doen en leuke prototypes te bouwen, je kunt bij ons dus ontzettend veel leren. Daarnaast ben je niet bang om te ondernemen en zelfstandig een mooie opdracht neer te zetten.

 • je krijgt goede begeleiding van een "senior";
 • je wordt betrokken bij informatiebijeenkomsten en activiteiten;
 • er heerst een open en informele werksfeer;
 • er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • verdiensten: je ontvangt een riante stagevergoeding van +/- € 600,- per maand + een leuke beloning bij een succesvolle afstudeeropdracht van minimaal een 8;
 • kans op een vaste baan.

Vereisten

 • Je volgt een HBO- of WO opleiding (richting informatica, Development, Engineering of aanverwant) 
 • Je hebt kennis opgedaan van één of meerdere programmeertalen (bijvoorbeeld C++, C#, Javascript) 
 • Je heb kennis van of interesse in HTML5 en CSS 
 • Je hebt kennis van of interesse in mobile development (iOS, android) 
 • Je hebt interesse om betrokken te zijn in alle aspecten van ontwikkeling (analyse, implementatie, realisatie, testen, support) 
 • Je bent bekend met de Agile ontwikkelmethodiek (Scrum)

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Zo snel mogelijk
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Samen met onze branchepartners bouwen we integrale informatiesystemen voor verschillende branches in o.a. de Zorg, de Bouw, Goede Doelen, Logistiek, Publishers en Events. Onze programmatuur is sinds 1989 een evoluerend, verfijnd, complex bouwwerk van componenten. Het stelt onze modelleurs in staat om evolutionair branchelogica te bouwen en in een beheersbare lifecycle methodiek uit te breiden. Dankzij onze technologie met eigen ontwikkelplatform kunnen we alle hierop gebaseerde systemen snel aan veranderingen aanpassen en blijven volgen. Hierdoor worden organisaties en hun processen niet meer gehinderd door verouderde systemen en kunnen ze voortdurend zo eenvoudig mogelijk de voordelen van de actuele technologie benutten in één geïntegreerd systeem. Onze Basis wordt continu aangepast aan de nieuwste technologie met behoud van alle steeds rijkere logica. Onze projecten starten altijd vanuit concrete klant vragen, die we zoveel mogelijk realiseren met de al aanwezige functionaliteit. Zo realiseren we samen met onze klanten een continue stroom van verbeteringen en uitbreidingen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.